Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Vedeţi că cine lipseşte de la şedinţă şi de la war primeşte faction warn. Evenimentul organizat în fiecare săptămână doar în cadrul facţiunii nu este obligatoriu, vine doar cine vrea să câştige acei bani. Vreau prezenţă maximă la war.

• Nick: The_Jester
  • Level: 33+
  • Factiune: School Instructors
  • Ce doresti sa le spui: I want to say all good things to these guys who are in, everyone want to be in, and congratulations for the newest here =Vlad= :)

• Nick: Orangix
  • Level: 15
  • Factiune: School Instructors
  • Ce doresti sa le spui: Amazing list full of awesome members, They deserve to be in it , and congratulations to =Vlad= who just joined them ;)

Thanks

Vedeţi că cine lipseşte de la şedinţă şi de la war primeşte faction warn. Evenimentul organizat în fiecare săptămână doar în cadrul facţiunii nu este obligatoriu, vine doar cine vrea să câştige acei bani. Vreau prezenţă maximă la war.

Rank 3+ ne luam arms dealer ??

Rank 3+ ne luam arms dealer ??

Vorbim în joc despre acest lucru. Să nu vă aşteptaţi la rank-up în săptămânile următoare dacă continuaţi tot aşa cu activitatea.

Pentru warul de sâmbătă nu accept toate cererile de învoire, cine este absent primeşte faction warn.

Edited by M Andrei

Câştigătorul Ediţiei 1 de FIFA 11 este GabrielxZ deoarece în urma ultimei etape clasamentul a rămas neschimbat. Deoarece câştigătorul a părăsit facţiunea premiul de 500.000$ se va raporta la campionatul de 8 BALL POOL ( http://www.miniclip....multiplayer/ro/ ).

Cei care doresc să participe să-mi trimită un PM pe forum. Nu este necesară taxă de înscriere.

8_ball_by_mufiinek-d4ow0ji.png

Ultima suta de metri pentru inscrierile la campionatul de 8-ball !! Cei care doresc mai au timp pana maine sa trimita un PM la Shobo cum ca doresc sa participe !! Multumesc

Bine v-am gasit. Pentru toti care aveti un prieten / prietena. Vizitati Topicul >> http://forum.b-zone.ro/topic/101095-evenimente-organizate-de-primarie/

Asteptam si donatiile voastre pentru ca va fii un event destul de reusit zic eu.

Pentru donatii puteti folosii comanda /transfer faceti poza si postati aici >> http://forum.b-zone.ro/topic/117994-primarie-donatii/

Scuzati acest post aici, Multumesc.

Vedeţi că la ora 20:00 avem war cu toate facţiunile paşnice. La ora 19:30 vreau să fie toată lumea în HQ. Cine este absent primeşte faction warn. Dacă aveţi întrebări sau nelămuriri îmi trimiteţi PM sau mă contactaţi în joc. Nu mai vreau să văd în acest topic posturi gen: ''Acum am venit de la şcoală, merg să mănânc''. Aici vorbim despre joc, deschideţi un subiect şi puteţi să vorbiţi cât vreţi, dar nu mai faceţi posturi aiurea.

*Deschid topicul după war.

Edited by M Andrei