Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

http://forum.b-zone....rtament-non-rp/

Poate ne explici si noua Dodge ce-i cu comportamentul asta.

Ma bag deoarece si pe mine ma acuzat.

Initial Audi a vrut sa ne acuze si pe mine si Vlad chiar daca habar nu aveam ce vroia ,si cand l-am intrebat mi-a zis ca cica fac abuz de crash si inca ceva dar e ciudat pentru ca eu nu am mai avut wanted de la eventu de la pranz si nici permis de luat sau ceva nu avea sa-mi ia, dar oricum nu i-am zis nimic deoarece nu avea ce sa-mi faca din moment ce eu stiam ca nu am facut acele lucrari si la Photoshop ma pricep si pot vedea o poza editata =)

Oricum nu poate sa-l acuze pe Dodge de crash din moment ce era lag pe server si eu am luat crash de 2 ori tot pe atunci si pana la urma Audi e politist ,trebuia sa dea w6 si se ocupau aia cu infernusu daca el fugea ,ar fi absurd ca Dodge sa-si ia ban din moment ce a luat crash din cel mai probabil lag cum am luat si eu si de faptu ca a fugit ce sa mai zic? Audi e politist sa o rezolve in mod normal.

Imi pare rau ca nu am facut poze cand ma acuza pe mine si pe vlad ca ii faceam si eu report pentru ca ma acuzat nefondat chiar daca e banal(cum e si complainu lui)

Edited by adrenaL1n

aB3htF3.png

Ce aiurea cu deschiderea San Fierro-ului .

Multi s-au grabit sa prinda ceva in SF.

Unele factiuni nu cred ca isi au rostul , gen Taxi LS/LV/SF...mai bine lasa asa si adauga /spawnchange LS/LV/SF.

E greu sa faci comenzi in 3 orase cand sunt doar 3-4 membrii care fac comenzi.