Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

@@RakneTT VIP, Eu am frapsul , dar daca stau safilmez un test intreg se aduna undeva la 4 G marimea acelui filmulet si se incarca pe youtube in circa 2 ora. Mai bine facem ss.

Eu nu folosesc, ca imi bubuie calculatorul, macar fac ss-uri sper sa fie bune...

Daca nu or fi bine, o sa-mi zica...

Mersi oricum! Poate il incerc.

Cele 3 care nu sunt pe alte mape sunt: 1. Pasarela de pe autostrada principala LV (cum intrii acolo), si celelante 2 in zona marcata cu 10 puncte (e o parcare pe nivele acolo).

Am cautat 98/100... tot imi lipseste 1 din LV. :))

Dragilor,pe /f cand incep sa vorbesc ori nu sunt bagata in seama,ori cei care se simt efectiv tac,asa ca am decis sa va impartasesc si voua ceea ce am de spus,aici,poate poate o sa fiu bagata in seama si o sa deveniti niste instructori,nu niste fite.

In primul rand,ceea ce ma irita cel mai mult e faptul ca atunci cand un client da /needlicense si are level 10+ sariti pe el ca si cand ar fii paine calda,sau miere,iar daca un amarat de level 2-3 da needlicense canta greierele pe /f si nu-l ia nimeni..

Problema cea mai frecventa intalnita este aceasta: are level 3 e mic,sau,are level 2-3 nu-l iau ca vrea licenta de arme si pierd timpul aiurea. Chiar asa e de greu sa luati clienti de level mic si sa incepeti sa le explicati frumos ca pentru licenta de arme ii trebuie level 5,gen? Dau un exemplu,ca sunt foarte multe exemple pe care le-as putea enumara,dar nu vreau sa pierdeti din timpul vostru pretios si cu mine.

Ultima data cand am spus asta pe /f,unul din membrii factiunii,nu dau nume,mi-a spus sa-i iau eu pe cei de level mic daca imi e mila de ei.. Pai ce facem noi aici? trebuie sa ne fie mila sa dam licente la cei de level mic? voi nu ati fost level mic? voi nu ati primit sanse fiind level mic?

Repede sariti cand vine un client de level mai marisor,dar cand da un client cu level mic /needlicense toata ziua,cu el ce se intampla? Am ajuns sa fiu sunata in timpul testelor sa mi se zica ca suntem inactivi,suntem aproape 50 de membrii in toata factiunea si ni se spune ca suntem inactivi? Pai ce treaba e asta? Suntem aproape 50 degeaba din cate se vede...

SI nu,nu zic de toti din factiune,deoarece ca exista persoane carora le pasa de factiune,vorbesc de cei care acum,probabil se simt vinovati.

Dragilor,pe /f cand incep sa vorbesc ori nu sunt bagata in seama,ori cei care se simt efectiv tac,asa ca am decis sa va impartasesc si voua ceea ce am de spus,aici,poate poate o sa fiu bagata in seama si o sa deveniti niste instructori,nu niste fite.

In primul rand,ceea ce ma irita cel mai mult e faptul ca atunci cand un client da /needlicense si are level 10+ sariti pe el ca si cand ar fii paine calda,sau miere,iar daca un amarat de level 2-3 da needlicense canta greierele pe /f si nu-l ia nimeni..

Problema cea mai frecventa intalnita este aceasta: are level 3 e mic,sau,are level 2-3 nu-l iau ca vrea licenta de arme si pierd timpul aiurea. Chiar asa e de greu sa luati clienti de level mic si sa incepeti sa le explicati frumos ca pentru licenta de arme ii trebuie level 5,gen? Dau un exemplu,ca sunt foarte multe exemple pe care le-as putea enumara,dar nu vreau sa pierdeti din timpul vostru pretios si cu mine.

Ultima data cand am spus asta pe /f,unul din membrii factiunii,nu dau nume,mi-a spus sa-i iau eu pe cei de level mic daca imi e mila de ei.. Pai ce facem noi aici? trebuie sa ne fie mila sa dam licente la cei de level mic? voi nu ati fost level mic? voi nu ati primit sanse fiind level mic?

Repede sariti cand vine un client de level mai marisor,dar cand da un client cu level mic /needlicense toata ziua,cu el ce se intampla? Am ajuns sa fiu sunata in timpul testelor sa mi se zica ca suntem inactivi,suntem aproape 50 de membrii in toata factiunea si ni se spune ca suntem inactivi? Pai ce treaba e asta? Suntem aproape 50 degeaba din cate se vede...

SI nu,nu zic de toti din factiune,deoarece ca exista persoane carora le pasa de factiune,vorbesc de cei care acum,probabil se simt vinovati.

Proto e perfect de acord cu tine, deoarece există situații (foarte des întâlnite), când un jucător de level 1-9 dă /needlicense și imediat după el, altul de level 50+. Ghiciți pe cine aleg majoritatea instructorilor? Pe cel cu level 50+ (chiar dacă în regulament scrie/scria că trebuie să acceptăm clienții la rând). Asta pare a fi discriminare, chiar dacă ne aflăm într-un joc.

Edited by Saviour Proto

Maya ai perfecta dreptate. Majoritatea cauta level 10+ ca sa termine raportul cat mai repede si mai usor. Si o sa isi dea si ei seama cat de mult gresesc, deoarece cum ai zis si tu si ei la randul lor au avut level 1-5 si au avut nevoie de lincente iar instructorii i-au invatat totul. Dar se pare ca mai nou majoritatea alearga dupa level mare si nu i mai intereseaza de cei cu level mic. Sa speram ca maine la targ sa se dea cat mai multe licente, macar sa fie pleyerii fericiti ca au licente.

@, Sunt 100% sigura ca am scris toate astea degeaba,dar macar am incercat..

@, Tu esti nab,taci acolo.

@, Majoritatea alearga dupa rank,raport rapid,si nu in ultimul rand banii,care sunt extrem de importanti si si-ar da si ficatul pentru bani in joc.Nu am vrut sa fiu rea,dar asta e adevarul,daca doare,zic eu,nu e vina mea

Chiar vreau sa fim o factiune DE INSTRUCTORI,asa cum ii spune si numele,sa ajutam toti playerii,indiferent de level, nu sa fim aroganti si sa nu-i bagam in seama pe cei care au nevoie de noi.Dupa cum spune si pe rpg "School Instructor este singura facțiune de pe server care se ocupă cu instruirea jucătorilor", ar trebuii sa luati aminte unii dintre voi aceste cuvinte..

Multumesc pentru acel post, si da stim si eu si Pyro de acest lucru, si nu-ti face griji ca ei au de suferit nu noi, indiferent de ce o sa facem vreodata tot vor exista diferente de acest gen, pentru ca asa se intampla, oriunde nu doar in factiunea noastra.

@, Nu ai de ce sa-mi multumesti,doar incerc sa iau putina atitudine fata de cei care se cred prea superiori,si de ce nu,smecheri,ca cine sunt ei sa dea teste sau sa-i explice ceva la un client de level mic..Si da,stiu c-o sa existe tot timpul diferente de acest gen,dar nicaieri nu scrie ca daca incerci un lucru,cu toate ca nu prea ai sanse in al duce la bun sfarsit,nu si sa schimbi ceva..

Edited by Maya G

Multi dintre voi se intreaba "De ce nu iau rank-up?" Maya v-a spus unul dintre multele motive pentru care nu primiti. Va spun cateva motive: comportamentul de care unii dintre voi dati dovada, vindeti numarul minim de licente , primesc reclamatii pe motive banale pentru ca nu va puteti abtine de la anumite lucruri , incalcati regulamentul ( joburi ilegale seara cand nu intru eu de ex ) , va certati unii cu altii , cand un coleg greseste imediat sariti sa il corectati si sa va comportati superior fata de el. Chiar daca nu intru noaptea la PC nu inseamna ca nu stiu ceea ce se intampla in factiune si inca sunt impresionat ca totusi macar sunteti uniti si nu va parati. Stiu ca te simti bine pentru un moment sa iti descarci nervii pe un politist care iti ia carnetul sau un client care nu stie la test, dar intr-un final primesc telefoane si aflu aceste lucruri. Eu dau rank 2 usor, in schimb pentru rank 3 aveti nevoie de experienta , comportament exemplar , activitate si seriozitate. Incercati sa va abtineti de la anumite lucruri si indiferent de persoana care va provoaca.

Daca un jucator va injura / va jigneste / va provoaca raspundetii politicos . In felul acesta se oftica ca nu va deranjaza ce spuneti , nu are motiv sa faca reclamatie si nici nu are ce sa imi spuna mie rau despre voi.

Sunt multe alte motive , v-am dat cateva exemple. Daca nu sunt clienti, dati /ad cu /needlicenses, recordul cu licente vandute intr-o saptamana este de 300+ , asa ca se poate.

Acesta este ultimul meu post aici,va urez succes in continuare si spor la vandut licente.

Astia sunt afundati in discutii de clasa mare, nu te-au bagat in seama.. Bafta in continuare!

Din ce am vazut ca s-a discutat pot spune doar atat: Niciodata sa nu tratati playerii dupa levelul detinut. Am vazut multe cazuri in care playeri de level 3-5 stiau testele la perfectie, pe cand altii de 10+ (cum ziceti voi) se incurcau la prima intrebare. Un lucru care ma incanta, dupa cum a zis si Pyrocel, este ca suntem uniti si nu ar trebui sa lasam niste mici abateri sa strice acest lucru. Da, sunt de acord cu voi, nu este corect sa luam doar playeri de level mare, dar prefer sa fie armonie in factiune decat certuri si alte insinuari...