Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Cine ca e in "calusei" :)) nu ai ametit maya ?

Apropo, prin acest post vreau sa ii felicit pe colegii mei : proto, cata, shanker si zeus(care si-a dat demisia din pacate) pentru rank-ul obtinut.

P.S : De maine intru din nou ca la 12 iau unban

Sunt noul vostru coleg, MizuKi, sper sa ne intelegem bine, in ciuda faptului ca majoritatea sunteti manelisti si nu va place animele :)

Multumesc pentru urari.

Edited by Kisame

Sunt noul vostru coleg, MizuKi, sper sa ne intelegem bine, in ciuda faptului ca majoritatea sunteti manelisti si nu va place animele :)

Multumesc pentru urari.

Apoi, welcome boy. Mai usor cu postarile aiurea pe aici ca se supara astia de rank 4 + :)).

Ce sa zic Welcome si sedere placuta. Fac pariu pe ce vrei tu ca dupa ce vei iesii din School Instructors LV, vei invata cel putin 2-3 manele.

Welcome celor noi ! Ne vom auzi si in game pe la 12 cand iau unban:)) Apropo, niste hidenuri smechere pentru turismo si nrg???

211 / 226 / 222

Te asteptam sa revi nub, ai grija pe viitor ce faci ;)

Vezi daca nu ai impartit cu mine.. ?

Sunt noul vostru coleg, MizuKi, sper sa ne intelegem bine, in ciuda faptului ca majoritatea sunteti manelisti si nu va place animele Multumesc pentru urari.

Iti plac manelili ?

Bun, intra la profil la mine si asculta cat vrei, imi spui cand vrei sa schimb melodia ;)

Ești conștient ca tipul urăște manelele,nu? )

Sunt foarte neconstient.. :|

@Kisame, Cum sa nu-ti placa manelele ma? :O

Vad ca si paramedicii vor sa ii batem la deagleu...nu au nicio sansa ba baieti.Mai facuse roshu un event cu TTB tot deagle si i-am terminat pe baieti.defapt voi ca pe mine katzuno nu ma alesese ca i-a fost frica de mine:)))))

Aici nu e free chat dar vreau sa mai zic ca fix de asta nu te-a ales. A zis ca il faci ko. Si bamm

Si asta e un event 4fun, eu cu Jonis am vrut sa il organizam ( nu avem ce face cu banii, prea barosani) si am zis sa va facem un event. Da si cand morr am valoare la sicriu fac buzunare sa vada dusmanii bine ca-mi iau banii dupa mineee.

Edited by XxCatalin01xX Raskalov

@, Nu-i free chat,dar mai trebuie să postăm și noi din an în paște..ca alții fac un spam zilnic..noi suntem prea cuminți și nu e bine :))))

Cum merge cu licențele (respectiv givelicense) băieții?

Salut !

Un nou video am si eu, ce parere aveti ?

Ei sunt temutii mafioti de ne protejeaza :D>:)

Madox arata bine. Astept si alte video-uri. P.S. Ne aparam reciproc sau noi pe ei .

Sidorov a spus asta intr-un PM in care conversam si noi ca bajetii grei:

,, Inca nu am luat LV-ul dar Sambata imi vin Trupele Speciale si o sa-l luam.

Pana atunci, The Tsar Bratva "pasnica" ;)) "

Deci, da.. Pana sambata noi ii aparam ;)

@, Nu-i free chat,dar mai trebuie să postăm și noi din an în paște..ca alții fac un spam zilnic..noi suntem prea cuminți și nu e bine :))))

Cum merge cu licențele (respectiv givelicense) băieții?

Exact...suntem prea cuminiti :)) Oricum un post nu strica...

Merge greu cu givelicense, 1 give in 3 zile...Si pe ala era sa ma cert cu colegii :))))

Din nou :)) Nu crezi ca folosesc prea multe "..." ?:)))))))