Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

As zice eu ce primesti,da no :)))))

Tipul care ti-a facut post habar n-are cand sa faca un post,probabil a vazut alt tip,cu un IQ la fel de scazut si s-a luat dupa el..

IEI CUCU BA

Edited by NUSUNTMAYA JELEU

Stiu, ai vazut ca si eu i-am scris.E praf, nu stie nimic :).

@Maya \ Roshu , de ce din 47 de puncte raport am doar 10?Aseara la 23:00 aveam 47 valid.Am si acuma dovezile pentru majoritatea licentelor.Nu inteleg, de ce mi-ati scazut atatea?

Edited by RedGameR

Stiu, ai vazut ca si eu i-am scris.E praf, nu stie nimic :).

@Maya \ Roshu , de ce din 47 de puncte raport am doar 10?Aseara la 23:00 aveam 47 valid.Am si acuma dovezile pentru majoritatea licentelor.Nu inteleg, de ce mi-ati scazut atatea?

Duminica e ultima zi de raport si la ora 00:00 se reseteaza numarul punctelor. Ca sa vezi cate puncte ai avut, uita-te la „Activity reports”.

Duminica e ultima zi de raport si la ora 00:00 se reseteaza numarul punctelor. Ca sa vezi cate puncte ai avut, uita-te la „Activity reports”.

Am rezolvat, sti ca am vorbit noi si cu killerfish.

@, post

@, la fel

@, :((( maya boss :( nu mai mere whatsapp :(((((((

Ce ma fac eu fara tine :( ma duc Miercuri sa-mi iau telefon si imi iau cat pot de repede whatsapp, pana atunci face ce ese normal sa faci dupa o despartire, cum de dau eu numai de necazuri :(((

@, pentru ce vreau eu ma, de obicei fac post fara sa va spun motivul, asa ca... da

@, tot o sa ai post si vezi ca dyablox = foame, nu-l lua in seama

@, man, nu ai inteles. Nu conteaza ce faci, conteaza ce nu faci, trebuie sa fii fericit cand vezi post, iti da tarie-n tine.

O sa vezi ca viata-ti este mai usoara asa. Nu trebuie mereu un motiv, direct la fapte.

Noapte buna nabs !

Salut, îmi cer scuze că vă deranjez. Dar această prounere este importantă pentru toți membrii facțiunilor, probabil că v-ați săturat de "Da-mi 100k să nu-ți fac post", venite de la post hunteri, cei care fac poze si se îmbogațesc de pe urma noastră, a celor care greșim, un lucru firesc. Susține propunerea de a scăpa de aceste persoane care strică plăcerea jocului, care joacă doar pentru F8, respectiv F12. Acordă un +1 sau un rate, pentru a vedea adminii că suntem mulți care ne-am săturat de acest lucru: http://forum.b-zone.ro/topic/266865-propunere-post-hunteri/. Îmi cer scuze încă o dată pentru că v-am deranjat și am facut un "+1" în acest topic, nu dati report, vă rog.

@, uite-ti videoclipul dorit maestre :P

@@Roshu, o mica dedicatie in videoclipul lui dyablox =)))