Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

NU dati report,macar din bun simt ca am fost colegi :P..Bravo Proto pentru functia obtinuta,ti-am zis ca tu o sa fi lider,iti doresc mult succes si mersi pentru ajutorul de care am beneficiat din partea ta pe parcursul saderi mele in LV S.I.Va salut si pe voi,restul(maya,infernal,dacii,rdc,sparros,skips si madox chiar daca nu am vorbit niciodata :)) ).PAPA si nu dati report :P

Mersi fain.

@, ba, ai post ca faci prea multe posturi, salpa.

@, cica a fost cu vacile, de aia esti grasa, ca mergi odata cu vacile la pascut =))

In vremuri grele cand dulceata nu se intinde pe paine si nu e spam la discutii... Inca asteptam salvarea ! Jeleu aka spam sefaaaaaaaaa SALVEAZA-NE!!!!!

Edited by Sparros

@@Skips, vrem dans dans dans dans !! ;)

SI UNA PENTRU TINE ASA CA ESTI MARE SI AI PUTERE

@@Skips, daca nu stiu eu cine.

Doar ca am un proiect la engleza power point si il fac acum repede, dar trebuie sa traduc informatiile astea si sunt multe ... :|

@, dap. Am in curte aparatele necesar :*;)

Neata, v-am pupat si am plecat la liceu !

Se pare ca acesta este ultimu meu post in aceeasta sectiune imi pare rau ca plec dar din pacate timpu nu imi mai permite sa ma mai joc la PC intru numai sa dau un kick,mute si /q de licente nici nu se mai pune problema . Sper ca nu am suparat pe nimeni in astea 7-8 luni cat am fost admin. In alta ordine de idei va doresc tot binele din lume atat pe plan real cat si pe plan virtual.

@, numai bine ! Poate mai intri din cand in cand sa ne saluti si pe noi ca am fost colegi de factiune. :D

Tot binele ! :)>-

@, pwp la tine.

Dar tot ai post sa stii

@, GG pentru rank nabzor, si mna :)) daca nu intram pe profilu actual intram in chimie :)) cu gagicamea :/ :))

@, Ba nu se compara cu ce fac eu ma la sala :)) vin acasa cu tricou in rucsac ud de parca am fost la jeleu o noapte :3 :))