Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Succes in continuare,va pwp pe toti, iti multumesc Proto pentru sansa acordata. Cristi mai vorbim noi pe Skype.Salut!

Bafta in continuare . Pacat de tine ba, daca n-ai fost pe faza.

Succes in continuare,va pwp pe toti, iti multumesc Proto pentru sansa acordata. Cristi mai vorbim noi pe Skype.Salut!

Pare rau ca ai plecat Gaby ai fost un membri activ din toate punctele de vedere si respectuos in acelasi timp , te pupa Mutex. :*

M-ai dezamagit Mutex. Daca stai intr-o factiune doar pentru rank pacat de tine. Victor ce ar trebui sa zica ca are rank 3 si acum si avea rank 3 parca si cand am intrat eu in factiune.

Ai 18 zile de activitate in perioada rank 2 -> rank 3 ... iti trebuie minim 14 sa iei rank 3.... vrei sa stea proto dupa fundul tau sa te promoveze... daca nu te-a prins online sau era prins in alta treaba asta e....

Serios ? Ai gasit subiect de discutii ? :))) Corect "te-am dezamagit" , nu tin minte daca am vorbit de 3-4 ori cu tine pe [/f] . Asa ca ... Bafta

Sa nu mai aplici inapoi cat timp sunt eu aici. Intreaba-l pe Cristi, Tuckson, Ygrec, Rosu de ce....

Edited by AshimaPetrisor GOV

Serios ? Ai gasit subiect de discutii ? :))) Corect "te-am dezamagit" , nu tin minte daca am vorbit de 3-4 ori cu tine pe [/f] . Asa ca ... Bafta

Ashima vorbeste prin semne ma , eu ma inteleg cu el. Bafta mai departe , si tu si Muku' .(2 nabi fericiti)

Petrisoare ai chef de cearta pe forum , trimite pm-uri frate daca esti asa tupeist , un mucos care nu stie nici sa anunte pe /f cand pica unul testul da direct stoplesson , mai ai de invatat ba prietene ce e ala respect .

In al 2 -lea rand cine esti tu sa imi spui sa nu mai intru inapoi in LV SI , de-al dracu intru peste 30 zile ma ca sa mori tu de ciuda.

Petrisoare ai chef de cearta pe forum , trimite pm-uri frate daca esti asa tupeist , un mucos care nu stie nici sa anunte pe /f cand pica unul testul da direct stoplesson , mai ai de invatat ba prietene ce e ala respect .

In al 2 -lea rand cine esti tu sa imi spui sa nu mai intru inapoi in LV SI , de-al dracu intru peste 30 zile ma ca sa mori tu de ciuda.

Si tu ai PM , Mutex. Acum nu mai esti membru , n-ar trebui sa mai postezi p'aci. Ti-ai luat ramas bun , noi te-am salutat.

Nu cred ca topic-ul a fost creat pentru astea...

Edited by ICE Cristi

Eu nu ma cert pe net, daca vrei lasa-mi adresa ta... intre a aplica si a intra e o diferenta mare....

Salutare colegii mei astazi am terminat si cu testul practic ! Sper sa ne intelegem si sa avem momente frumoase (nu am mai fost in nicio factiune si imi doresc momente frumoase ) .

Salutare colegii mei astazi am terminat si cu testul practic ! Sper sa ne intelegem si sa avem momente frumoase (nu am mai fost in nicio factiune si imi doresc momente frumoase ) .

Multumesc !

@Domnul Proto verifica putin propunerea mea

http://forum.b-zone.ro/topic/39348-lv-school-instructors-propuneri-pentru-factiune-faction-suggestions/page-18#entry4533857