Jump to content

LV School Instructors - Discuţii | Discussions

Share

Recommended Posts

Re XTC

Vroiam sa va intreb ceva

La premium account/donater daca depasesc respect points , adica daca am 35/28 si dau buylevel .. o sa am 7/32 sau 0/32 ?

Vroiam sa stiu daca raman respect points daca depasesc limita

Am donater si de-aia intrebam

Ma Winkie..eu nu am donater dar...raman puncteele...vezi cum are caed 2si ceva din 92..sau cat are..cand va da /buylevel..va avea puncte pentru mai multe levele :))

<Edit> Haideti ma cu spamuuuu

Si app. Poze noi poze noi poze noi :)

Edited by XTC

sCUZE DE DUBLU POST X9 NU MAI MERGE EDIT X(

Am vrut sa va zic..plec la scoala :) si vin pe la 6 cu Roki..asa ca o sa intram atunci :) si apoi va fi sambata si mai mult timpo de samp :))

BAfta

POST "Raza incidenta = p`"

POST 10 "Calcul rapid = t"

POST 20 "Obiect = Rr 0.23"

POST "BORLAND CALCUL 1"

Am aflat cum sa fac probleme de fizica pe calculator :):-bd Edited by XTC

Neata! :))

LA cont premium iti raman punctele de respect. Eu acuma am 100 si ceva din 92 dar cand dau .buylevel o sa am punctele depasite. In concluzie nu se pierde nimic :D

Ma duc sa imi scot o poza la imprimanta si apoi ma duc la liceu :D:((

Ne vedem deseara :*

Nicu mergi la un magazin si cumperi o cartela orange de 5 euro si intri pe live support si ii spui codul ala la bobo si el iti da cont premium :)

Asa am facut si eu :*

back from school, urmeaza sa ma duc la meci :) parca vad ca facem iar egal =))

XTC videoclipu ala "Survive on my plane" a fost facut de november daca nu ma insel

Edited by GBS

O sa incep acest post...si cred ca o sa dureze ceva pan` sa-l termin.

Deci..incep cu inceputul.Si mi-e lene :|

Asa..deci...Eu + November + Nicu... Ne-am gandit sa facem un film.

Pai cum va fi acest film?Asta incercam sa alfam :) Eu..in acest post voi face un scenariu al filmului MULT mai dezvoltat decat ce am vorbit noi in joc.

Filmul va incepe asa: Nicu va sta cu o masina la un loc bine ales de noi. Va sta in asteptaarea mea... Nov ma va filma pe mine cand voi conduce masina(o masina neagra..nu strident tunata..dar totusi tunata...o masina de mafiot) spre Nicu. Acesta sta in asteptarea mea de cateva minute. Eu parchez masina si ma duc spre Nicu(care cu permisiunea lui caed va purta skinul de rank 4 pentru a nu fi gemeni si...Sa para mai "civil"...mai nevinovat.).Ajuns la locul de intalnire...ma dau jos din masina adevaratua actiune incepe.

Amandoi vom pune animul /chat iar prin editaarea filmului vom pune dialogul...ceva de genul

.:- Ai adus marfa?

-Da.

-Calitate spui...

_cea mai buna din SanFierro, frate!

-(Cu animul deal ii voi da lui Nicu "Marga")- Poftim e doar a ta pt 1000 de dolari.Stii ca vei avea mai mult.

Nicu sta pe ganduri si pune animul /chat <in subtitrare :Iti bati joc de mine?asta e calitate?Si scoate deaglel-ul si injcearca sa ma nimereasca.Eu ma feresc si scot la randul meu pistolul Trag cateva gloate tot pe langa el si apoi incerc sa plec catre masina...dar el trage din nou..si ma nimereste....iar din masina scot bata de bassebal si incep sa-l bat.

Eu dau ca "butu" special pentru a-l lasa sa scape.El imi "fura"masina si pleaca cu ea tot intr0un loc stabilit.Eu ii iau masina lui (o rabla ce abea prinde 20/h) si incerc sa-l urmaresc...il ajung.(El era intr-un colt pe /pee) <Titrare><Surpriza!> si scot un deagle si il execut!

Apoi mai multi membrii din si vin dupa mine sa-si caute razbunare.Incercam sa discutam..dar, la un mment dat, ei scot dintr-o data toti Ak47 si il intreapta spre mie.Raman incremenit!<Titrare><OMG!stati sa ne intele...> si toti trag rasbunandu-l pe Nicu.

Apoi intr-un cadru la alhambra sau jizzy toi beau pt ca m-au rapus..si din umbra vin eu...ca intr-un film de cu SD pistol il indrept spre unul din ei filmul se termina exact ca un film horror.

Asta a fost ideea mea.Pe langa sceanriu mai trebuie adaugat:

-skinuri diferite(eu skin rank 1 Nicu skin rank 4...ceilalti skinuri de rank 4 si 3...Ca sa nu parem gemeni...)Aici trebueie acordul lui caed...daca nu va fi de acord(sa nu ne dezamagesti caed :X) vom ramane cu skinurile noastre.

-Alta titrare o vom pune noi (eu sau Nov-cine se hotaraste ca editeaza filmul-)ca intr-un film.Vorbe..sau tot ce tine de titrare.

Cam asta a fost..restul e improvizatie.O sa mai discutam.

Asptempt pareri de modificare...stiu ca nu e cel mai bun scenariu :)