Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Implica-te si tu: http://forum.b-zone.ro/topic/116754-ajutor-financiar-jucatorii-de-level-2-6/ ; sponsorizeaza cu orice suma de bani. Astfel jucatorii de level mic se vor descurca mult mai usor.

Ai level-ul 2-6 si iti este greu sa te descurci din punct de vedere financiar? Urmareste: http://forum.b-zone.ro/topic/116754-ajutor-financiar-jucatorii-de-level-2-6/ si probleme tale vor fi rezolvate.

Puteti folosi aceste mesaje ca status update. O mana de ajutor nu strica. :)

Bună seara, acum am ajuns şi eu de afară, am hotărât începând de săptămâna aceasta să deschid raportul şi mecanicul săptămânii în acelaşi timp sâmbătă adică şi duminică la ora 19:00 le închid. Succes în continuare MrKira! La 19:50 să fiţi în HQ pentru activităţile din seara aceasta, voi ţine cont de cine va veni.

Am uitat sa il fac Full screen dar nare nimic.

gUv0oH1.jpg

A ieşit frumos în afară de prima parte, numele meu şi al lui Machiavelli nu se vedea. Dar în fine, nu contează asta. Amintiri să fie. Să rămânem aşa în formaţia asta mult şi bine de acum în colo.

Da, Laur. Am spus şi eu să facem astfel de "relaxări" în fiecare sâmbătă la aceeaşi oră şi acelaşi loc, sau nu ştiu. E doar o idee. Ar fi frumos, mai râdem şi noi, ne simţim bine.

Edited by Nick47

Da, Laur. Am spus şi eu să facem astfel de "relaxări" în fiecare sâmbătă la aceeaşi oră şi acelaşi loc, sau nu ştiu. E doar o idee. Ar fi frumos, mai râdem şi noi, ne simţim bine.

Da, ar fi bine sa facem. Oricum esti penal rau =))

Sper ca v-au placut activitatile din aceasta seara, cu siguranta vom mai face si saptamanile viitoare.

Felicitari NudX pentru filmulet, a iesit foarte bine.

@Aveti timp pana maine la ora 19:00 sa postati raportul de activitate si raportul la mecanicul saptamanii.

Tot maine la ora 20:30 va avea loc sedinta saptamanala.

Sper ca v-au placut activitatile din aceasta seara, cu siguranta vom mai face si saptamanile viitoare.

Felicitari NudX pentru filmulet, a iesit foarte bine.

@Aveti timp pana maine la ora 19:00 sa postati raportul de activitate si raportul la mecanicul saptamanii.

Tot maine la ora 20:30 va avea loc sedinta saptamanala.

Foarte frumoase activitatile din aceasta seara sper sa mai facem cat de curand ! :X