Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inca nu a venit sa imi dea stingerea, sper ca a uitat. :))

Tu unde crezi ca o sa ajungi cu fotbalu ?

Salut, bajetzi. Din seara asta sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine.

Bun venit ua . :D Sper sa numai pleci asa repede ca tura trecuta.

Tu unde crezi ca o sa ajungi cu fotbalu ?

.

Cred ca sti cum am avut piciorul, dar ieri ma sunat fostul meu antrenor daca vreau sa ma pregatesc cu ei pentru playoff si sa ajut si eu cu ce pot, ca au nevoie de un mjlocas central, am fost de accord, vad ca piciorul nu ma mai doare. Stiu ca nu ajung nicaieri cu fotbalul dar fac pentru mine.

Am făcut un update la Regulamentul facţiunii, vă rog să îl citiţi, să îl învăţaţi şi să îl respectaţi. Zilele următoare voi face un nou model de test şi voi implementa oficial regula cu 2 învoiri.

Mie silă să citesc acum,îl citesc mâine,vezi că ai recrutat iar un noob,Tox...

Mie silă să citesc acum,îl citesc mâine,vezi că ai recrutat iar un noob,Tox...

Ehh, mai trebuie si cate un dasta in factiune, nu se poate fara.

Mai aştept PM-uri pentru 8ball, cine mai vrea să îmi trimită PM, respectând următorul model:

Nume:

Rank:

Competiţie de tip: 8ball

Mâine seară la 22:00 spun stop la înscrieri. Vă readuc aminte că premiul este de 15.000$.

Mai aştept PM-uri pentru 8ball, cine mai vrea să îmi trimită PM, respectând următorul model:

Nume:

Rank:

Mâine seară la 22:00 spun stop la înscrieri. Vă readuc aminte că premiul este de 15.000$.

Noapte buna, ma culc si eu maine la 7 am antre, ne auzim dupa bafta la scoala care mergeti.

Nume:

Rank:

As juca si eu, da am 5k toti banii :).. Deci..

Şi ce treabă au banii? Nu există taxă de înscriere. Noapte bună, acum ies şi eu, se pare că trebuie să vă reamintesc că sunt cu ochii pe voi şi mai devreme sau mai târziu cei care tractează din parcare vor fi prinşi.. ne auzim mâine.

Şi ce treabă au banii? Nu există taxă de înscriere. Noapte bună, acum ies şi eu, se pare că trebuie să vă reamintesc că sunt cu ochii pe voi şi mai devreme sau mai târziu cei care tractează din parcare vor fi prinşi.. ne auzim mâine.

Asa e bine, cred ca trebuia sa faci asta de mai mult timp.

Noapte buna, acum chiar ma culc.

Hai că ies şi eu,vorbim mâine de dimineaţă,noapte bună !

Noapte buna. Ies si eu, noapte buna :))

Ba fecior , tu cum de dai la rank 2 teste? :)) Ai ramas in echipa staffului? Oricum imi place caracteristicul tau ,,uelcam,, .

Neata tuturor. Merg sa imi fac si eu rutina dupa care m-am carat la scoala.

P.S. Joaca careva The West? :))