Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba fecior , tu cum de dai la rank 2 teste? :)) Ai ramas in echipa staffului? Oricum imi place caracteristicul tau ,,uelcam,, .

Neata tuturor. Merg sa imi fac si eu rutina dupa care m-am carat la scoala.

P.S. Joaca careva The West? :))

Eu sunt o legenda vie . :D Stii, normal am rank3, adica asa a scris pe forum la 'Statistici', dar in game am 2:)

Eu sunt o legenda vie . :D Stii, normal am rank3, adica asa a scris pe forum la 'Statistici', dar in game am 2:)

Legenda modestiei daca nu ma insel. Ne injuram pe forum acuma la prima ora? Incerc sa fac si eu 1000 de comentarii sa imi pun member title. :)) Aproape am 1000 , mai am 500. =))

Ba fecior , tu cum de dai la rank 2 teste? :)) Ai ramas in echipa staffului? Oricum imi place caracteristicul tau ,,uelcam,, .

Neata tuturor. Merg sa imi fac si eu rutina dupa care m-am carat la scoala.

P.S. Joaca careva The West? :))

L-am pus eu să dea că eram în jail.

Bună dimineaţa, acum m-am trezit şi eu, azi am o zi puţin mai grea, ne auzim diseară, baftă.

Legenda modestiei daca nu ma insel. Ne injuram pe forum acuma la prima ora? Incerc sa fac si eu 1000 de comentarii sa imi pun member title. :)) Aproape am 1000 , mai am 500. =))

500 ? Parca-i spune 10 =))))

Neata la baietii. Ne auzim in game.

Dacă vrei să îţi schimbi member title-ul accesează link-ul de la semnătură şi cumpără-ţi, foarte ieftin. :))

Începând cu data de 1 iunie 2013, va fi implementată regula cu 2 învoiri.

Având în vedere faptul că avem 2 activităţi obligatorii pe săptămână ( şedinţa şi târgul ) veţi avea voie să faceţi maxim 2 învoiri la târg şi maxim 2 învoiri la şedinţă pe lună, inclusiv cu cerere de inactivitate.

Nu aveţi voie să faceţi 2 săptămâni învoiri şi a 3-a săptămână să faceţi cerere de inactivitate. Dacă limita de 2 învoiri pe lună va fi depăşită, veţi fi trecuţi ca absenţi, adică veţi fi sancţionaţi cu FW.

Reguli noi cu privire la raportul de activitate şi mecanicul săptămânii:

Nu aveţi voie să mai editaţi rapoartele, odată postat, rămâne postat aşa cum e.

Uploadaţi pozele pentru raportul de activitate într-un singur link, iar la mecanicul săptămânii într-un singur link refill-urile şi într-un singur link repair-urile.

Citiţi cu atenţie! Ne vedem diseară, baftă.

New avatar,păreri ?

Frumos.

Acum am terminat si eu antrenametul, o caldura de mor, cobor jos la masa, daca e vorbim mai tarziu, bafta la tractat.

Mă duc să-mi fac ghiozdanul şi mai stau 10-15 minute şi plec la liceu,vorbim mai pe seară,spor la tractat !

buna acu am ajuns si eu acasa si vreau sa vad cu mai e in joc

Cum sa fie ? Cum era si acum o zi :)

Ce mai ziceti ma ? Sanatosi, galbeni de grasi ?