Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara. Dupa cum ati vazut, Alex a anuntat intervalul orar si zilele in care eu voi organiza eventuri in factiune. Prezenta trebuie sa fie cat mai mare, nu numai din motivul ca este o IMPLICARE PENTRU FACTIUNE ci si din motivul ca prezenta conteaza intr-o oarecare masura la rang up! La eventurile pe care le voi organiza miercuri si sambata doresc seriozitate si sa ma ascultati! O seara buna va urez, cititi ce a zis Alex in toicul "Anunturi Importante"!

Miercuri, 17.12.2014 va avea loc un event in factiune. Ora la care este organizat eventul este 21:00, doresc o prezenta cat mai mare! Tipul eventului nu este stabilit, voi hotara la fata locului cand voi vedea cati membrii sunt!

Edited by ZeW Antycus

, daca ramai in pana de idei, poti oricand sa imi ceri ajutorul. Am destule idei si experienta in dracovenii d-astea.

In fine, eu nu mai stau. Noapte buna colegi si spor la tractat.

Sigur ca voi cerere parerea membrilor, ca nu fac ce imi place mie, ca nu particip doar eu, fac ce va place voua!

Dupa cum stiti, eventurile saptamanale au loc in ziua de Miercuri si ziua de Sambata asa ca Sambata, 20.12.2014 voi organiza la cererea voastra, a membrilor factiunii Tow Truck Co. un event de tip "Deagle", pentru asta trebuie sa fiti in HQ la ora 20:00 pentru a face o statistica cu prezenta dupa care vom merge la Gun Shop Los Santos pentru eventul "Deagle" cu premiu in valoare de 15.000$ pentru castigator si de 7.000$ pentru locul 2. Deci nu uitati, Sambata, 20.12.2014 la ora 20:00 event "Deagle", la 20:00 fac poza dupa care mergem la GSLS!

Nota: Stiu ca sunteti niste membrii buni si puteti sa aveti un comportament mai bun fata de cel pe care l-ati avut Miercuri(Nu ma refer la toata factiunea, doar la cativa, se stiu ei) si va rog sa fiti mai ascultatori sa nu trebuiasca sa tip de 100 de ori si sa intelegeti. Multumesc! Cu respect si stima pentru voi Antycus[ZEW]!

Salut lume!! Dragi colegi noi, in special pentru "OCTAV" [Nu va apucati de tractat pana nu cititi cu atentie regulamentul] sau daca aveti vreo nelamurire despre o masina, cum e parcate, trebuie dl?...etc - Mai INTREBATI PE [/F] FARA RUSINE. CEi de rank mai mare sunt aici ca sa va ajute si sa va raspunda la intrevarile legate de regulament, factiune, organizare etc. Nu va apucati de tractat asa de capul vostru.

Dupa cum stiti, eventurile saptamanale au loc in ziua de Miercuri si ziua de Sambata asa ca Sambata, 20.12.2014 voi organiza la cererea voastra, a membrilor factiunii Tow Truck Co. un event de tip "Deagle", pentru asta trebuie sa fiti in HQ la ora 20:00 pentru a face o statistica cu prezenta dupa care vom merge la Gun Shop Los Santos pentru eventul "Deagle" cu premiu in valoare de 15.000$ pentru castigator si de 7.000$ pentru locul 2. Deci nu uitati, Sambata, 20.12.2014 la ora 20:00 event "Deagle", la 20:00 fac poza dupa care mergem la GSLS!

Nota: Stiu ca sunteti niste membrii buni si puteti sa aveti un comportament mai bun fata de cel pe care l-ati avut Miercuri(Nu ma refer la toata factiunea, doar la cativa, se stiu ei) si va rog sa fiti mai ascultatori sa nu trebuiasca sa tip de 100 de ori si sa intelegeti. Multumesc! Cu respect si stima pentru voi Antycus[ZEW]!

Sa nu uitati de ce e scris mai sus.

Welcome celor noi, daca aveti neclaritati intrebati, fara rusine, va voi ajuta de fiecare data:D

@, Ba alexx, daca tot vine vacanta si sarbatorile, nu ne lasi si pe noi macar 1 saptamana sa avem orice job (legal) vrem? si sa lasi raportul obligatoriu chiar daca vine craciunul etc... mai face lumea skill/bani etc :)) intelegi ce vreau sa spun. Neatza

Buna ziua. Ce faceti?

nu ne lasi si pe noi macar 1 saptamana sa avem orice job (legal) vrem? si sa lasi raportul obligatoriu chiar daca vine craciunul etc...

Bai ce neamuzant esti. De ce nu iti arunci si tu un ochi pe forum inainte sa spui prosti? In primul rand, ai rank 2, poti face oricand o cerere de schimbare job pe o perioada de o saptamana. In al 2-lea rand sa faci tu raport de Craciun prietene, majoritatea suntem plecati sau nu vrem sa stam lipiti de ecran pentru 5 rp si 15k care-i da Kelton. Fii serios, cum sa ne lase raportul obligatoriu de craciun doar ca sa avem posibilitatea de a ne lua un job? Cata logica ....

a logica ....

Edited by South Silviu

@@South Silviu, Ba, nu cred ca ii asa greu sa faci un raport, in 6-7 ore ai facut raportu daca stai de el :|, asa mai fac si aia care au timp liber un skill ceva la un job secundar..

E vacanta ma, mai sta lumea pe afara, prin oras vine si craciunul, revelionul cine crezi ca sta pe sa:mp 6-7 ore sa faca raport.....Si daca vrei alt job poti face cerere sa il schimbi, e topic pe forum..

Buna ziua.

Va rog eu,imi puteti da un link bun sa descarc GtaSanAndreas? :( Nu mai gasesc nici unu,va rog,repede.

Nu uitati sa postati raportul de activitate.

Intra pe filelist si scrie acolo GTA San Andreas si iti va da varianta Hoodlum, e cea mai buna si nu creeaza probleme..Daca nu ai cont pe filelist da-mi un pm, ti-l dau pe al meu!