Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pana la urma e doar un joc, eu sunt de parere ca e mai bine sa isi faca raportu cand vor ei, chiar daca e in ultima zi..

+1. Poate intr-o zi omu nu se simte bine, are probleme in familie, nu are internet, nu poate intra sau fel si fel de motive. Il face cand poate, conteaza sa il faca, parerea mea.

Acel moment cand se afla ca ai trecut de 1.500 posturi: http://i.imgur.com/oRTyuNm.jpg

Pai e mai bine pentru voi ca l-a deschis azi, aveti mai mult timp sa il postati.

Voi cum stati cu rapoartele? Mai aveti mult?

Salut,cu raportul stau cam prost am debea 51 tractari. Chiar nu am avut timp sa tractez,dar treptat incerc sa imi revin datorita faptului ca se apropie vacanta. Bafta tuturor!

Asa ca nu uitati, Sambata, 24.01.2015 event in factiune. Pentru asta trebuie sa fiti in HQ Tow Truck Co. la ora 20:00 pentru a aparea in statistica cu membrii absenti/prezenti/intarziati! Premiul il voi stabili dupa ce ma decid in legatura cu tipul eventului stabilit! Doresc o prezenta cat mai mare, un comportament bun, seriozitate, respect si punctualitate!

Cu respect si stima Manager [uS]Antycus!

Buna seara! Ce mai faceti, vad ca inca mai tractati pentru best,eu unul am facut doar 51 :)) nu m-am stresat. Bafta la cei care participa la best si sa ne vedem cu bine maine la activitate. Sper ca o sa fie ceva super-mage-extra-tare!

Edited by rTn DerecK cu K mare