Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

buna la toti.abia acum am ajuns acasa,nu am mai inrtat pt ca am fost la bunica 2 zile si nu am avut net.am revenit si incep sa fiu activ....dar am o intrebare: maine e un event special ceva?

ca se implinesc 3 sau 4 ani de la infiintarea bzoneului .

Mda, LA 13:00:- o sa fie jocuri de artificii...nush ce mai ce si azi la 00:00 JustMed are o supriza pentru toti!

http://b-zone.ro/

Pe data de 1 septembrie, B-Zone.Ro implineste varsta de 2 ani. Dupa permanentele probleme, am reusit sa ne tinem pe picioare o lunga perioada de timp. Speram sa mentinem aceasta comunitate pe o perioada cat mai indelungata(macar pana in 2012, cine stie ce va fi). Prin seriozitate, am dovedit ca b-zone este mult mai mult decat o adunare de jucatori. Impreuna am ajuns sa avem primul server de sa-mp din Romania, un numar impresionant de servere de counter-strike, o gazduire profesionala de servere, domenii, un forum unde poti gasi aproape orice si vom continua sa ne extindem si pe alte domenii.

Acest anunt a fost facut inainte de 1 septembrie pentru a va anunta evenimentele care vor avea loc :

1. Cateva schimbari aduse forumului(deocamdata secrete), aduse de JustMed. Aceste schimbari vor fi facute pe data de 1 septembrie, ora 00:00.

2. Un eveniment pe serverul rpg.b-zone.ro:7777 ce se va desfasura pe muntele Chiliad. Am pregatit o scena, un joc de artificii si inca cateva elemente surprize. Acest eveniment va fi desfasurat la ora 13:00, data 01.09.2010 si va dura aproximativ 2 ore.

3. Un cod promotional pentru clientii b-zone cu ajutorul caruia puteti dispune de un discount de 1 euro la orice produs achizitionat. Acest cupon promotional va fi valabil de pe data de 01.09.2010 si va fi valabil o saptamana

Asadar, va asteptam sa va distrati pe serverele B-Zone si sa ducem aceasta comunitate prin cele mai inalte topuri. Let's play togheter.

Edited by Lipton

Hmm, o sa fie interesant :) Debea astept ce o sa fie azi la 00:00 si ce modificari o sa fie la forum si maine la 13:00 :D:X

Edit: Wtf? Dc nu merge serverul? Scrie connecting... Server did responding, mda si vad ca merge serverul..

Edit 2: Mda, Server OFF.

Edit 3: Server ON.

Edit 4: Server OFF.

Edited by Mortalul

Cum a zis si Lipton cred ca se fac pregatiri pentru la ora 00:00 si maine, deci mai trebuie sa asteptam..momentan e server off, si razvan e 2 ani nu 1 an.

In sfarsit am intrat pe server la timp :X

Edited by Mortalul