Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare.

Carbon si Traian, eu cand v-am zis sa incetati cu spam-ul, de ce nu ati inteles? Daca va mai prind ca faceti spam dupa ce va expira suspend-ul, va dau afara, sa fie clar, pai asa ati ajuns? Sa faceti ce vreti, de capul vostru? Daca nu va convine, stati la gara si faceti acolo spam cat vreti.

Neatza eu sunt noul membru tcc .. ma numesk mihai si sper sa ne intelegem bine !

De cand esti ma tu membru? Nu ai dat test cu nimeni ca sa fii membru.

Edited by The Mechanic

S-au scos pentru ca unii stateau, nu faceau nimic si luau bani aiurea. Asa, acum banii se dau pe munca.

Pai da dar tot sa se introduca activitatea adica luam salariile si tot postam activitate cine nu posteaza nu ia salariu

Neata all. Welcome celor noi.

Smoke, nu mai incerca s-o dai la intors, s-a stabiliti o regula, de fapt, regula asta e de 2 ani, dar am zis sa fim buni si sa dam salarii. In mod normal, factiunile pasnice nu au salarii, nu au sedinta, fiindca banii vi-i procurati din munca, nu din salarii, dar voi nu stiati asta. Primele le-am introdus tot pentru voi, ca nici alea nu trebuiau introduse.