Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Dawson. Eu ma uit la serialul de pe Antena 1. Tu?

Eu ma duc sa curat putin si LV-ul.. ca nam somn :))..

Noapte buna celor ce sau culcat :)

EDIT: Partea cu Pozele de la Topicul "Poze TCC" !

EDIT pentru a nu face +1

Am postat niste poze la topicul "Poze TCC", pe la ora 4 dimineata cand eu si radu_i ne plictiseam .. si ne`am hotarat sa ne facem de lucru deoarece LS-ul si LV-ul erau curate si ele. :)

Treceti pe acolo si uitati-va la poze, eu cu radw am ras pana na'm mai putut ! :))

Edited by Dawson

Buna dimineata( pentru unii), noapte buna( pntru altii) TCC. Cel putin eu consider ca multi playeri ne considera niste mecanici din lumea a 3-a, saraci si prapaditi, dar si-a imaginat cineva vreodata cum ar fi orasele fara noi? Cred ca urmatoarea poza face mai mult decat 1000 de cuvinte si demonstreaza totul. De ce exista tcc?

Chiar nimic nu ne poate opri din a face curatenie. Tractam orice: cu aripi, cu roti, cu pene si fara nici unele, indiferent de marime. Marimea( de data asta) nu conteaza. De ce nu exista limite?

:)) lol , ala unde era aterizat ? Pe CNN.

Daca am cont pe imageshack, am uploadat niste poze , le-am pus intr-un album, am luat link-ul, l-am salvat undeva, si daca sterg pozele din cont , mai merg link-urile ?

Edited by JuliaSweeT

Neata all. Radw, mai incet cu poetismul asta. :))

M-a apucat si pe mine poetismul ce sa fac ... :))

Co0kie. , Scoate din Servieta o foaie de cerere, si respectiv un pix ,adresandu-se domnului lider al Tow Car Company.

Domnule Lider

Domnule lider ,randurile de mai jos reprezinta cererea ce cuprinde competentele mele profesionale. Sperand ca indeplinesc cerintele necasare.

...

Aici se incheie cererea lui Co0kie. ,aceasta fiind adresata domnului lider, asteptand cu rabdare , momentul in care se va raspunde.

Cu respect, Co0kie.

Lol ce mai tare aplicatie ever. Aplicatia secolului!!!

=)):))=))

salut baieti, am revenit si eu am fost pe'afar :)

gnarkill tocmai ma ajutat sa dam refill la toate masinile TCC, toate au acum fuel 200+ , deci puteti lucra linistiti, eu asta fac dupa ce ma uit putin pe forum :-??

Voi ce mai faceti?