Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incepand de saptamana viitoare, normal, ca deja ati inceput acum.

Si eu ma gandeam la asta...cand am vazut aseara post-ul nu mai aveam chef de nimic ...ca facusem vreo 200 de refill/repair ..si cand ai zis ca de astazi cu /time ...pfoai :|

Si eu ma gandeam la asta...cand am vazut aseara post-ul nu mai aveam chef de nimic ...ca facusem vreo 200 de refill/repair ..si cand ai zis ca de astazi cu /time ...pfoai :|

Poate face o exceptie ;), se vede ceasul sus :)

Salut la toti, dimineata iar mi'a fost picat externul.. dar cred ca sa rezolvat acum :) !

Wellcome celor noi ! >:D<<'>

Sper sa va simtiti bine alaturi de Tow Car Company!

p.s.: tot nu inteleg dece nu joaca devil samp ? /:)

Poate face o exceptie ;), se vede ceasul sus :)

Salut la toti, dimineata iar mi'a fost picat externul.. dar cred ca sa rezolvat acum :) !

Wellcome celor noi ! >:D<<'>

Sper sa va simtiti bine alaturi de Tow Car Company!

p.s.: tot nu inteleg dece nu joaca devil samp ? /:)

Nu joc ca am probleme cu placa video.

Si nu iti permite nici macar sa joci asa.. dar sa ti se miste prost/blocheze?

Si eu am probleme cu hard`ul , mi se blocheaza ca si cum as face ScreenShot si ma enervez de mor, cand i vad paia cu o secunda mai in fata, si chiar si azi ii mai dau un format la windows, poate isi revine cat de cat pana strang bani de un alt hard..

La un momendat am ajuns si eu sa am niste nervi din cauza asta, incat numai aprindeam PC'ul deloc de nervi si totusi eram obsedat de SA:MP.. dar am inceput sa ma obisnuiesc ..

Ma bucur ca niciodat n-am avut probleme cu hard discu /placa video , dar am probleme cu monitoru. Imi apare o pata gre defapt am 2 , e in partea una e in partea stanga jos iar cealalta la 2 cm mai sus , sunt cam de 5-4 cm... . Stie cineva din ce cauza?

Edited by Gray