Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta mai departe only :) Sa faci treaba buna !

Multumesc , o sa fac:))

Păcat, pleci aşa de repede...Succes mai departe atât în joc cât şi în viaţa reală, păstrăm legătura !

Mda .... locul meu este in mafii..

Eh... s-a dus si vremea mea:

Succes in continuare tuturor, mi-a facut placere sa fiu intr-o factiune asa de frumoasa si mi-a facut placere sa cunosc jucatori/persoane ca voi. Va multumesc ca m-ati placut, m-ati enervat, m-ati injurat, m-ati ajutat, etc. Fiecare apreciere/respingere din partea voastra pentru mine a fost o lectie si am invatat cum sa ma comport, cum sa respect si cum sa duc pana la capat ceea ce am inceput. Am intrat aici ca sa ajut, eu zic ca asta am si facut. Iti multumesc foarte mult Blue pentru sansa acordata de a iti fi un membru. Cand intram in joc, intram doar de distractie. Lupta mai departe. Vei ajunge departe cu membrii pe care ii ai acum, chiar sunt daruiti acestei factiuni. Succes in continuare, pastram legatura!

Cu respect, [bTD]Only

Dute repede sa prinzi o functie ca inca se dau. Bafta!

@Salutare tuturor!

Noroc!

Succes in continuare tuturor, mi-a facut placere sa fiu intr-o factiune asa de frumoasa si mi-a facut placere sa cunosc jucatori/persoane ca voi. Va multumesc ca m-ati placut, m-ati enervat, m-ati injurat, m-ati ajutat, etc. Fiecare apreciere/respingere din partea voastra pentru mine a fost o lectie si am invatat cum sa ma comport, cum sa respect si cum sa duc pana la capat ceea ce am inceput. Am intrat aici ca sa ajut, eu zic ca asta am si facut. Iti multumesc foarte mult Blue pentru sansa acordata de a iti fi un membru. Cand intram in joc, intram doar de distractie. Lupta mai departe. Vei ajunge departe cu membrii pe care ii ai acum, chiar sunt daruiti acestei factiuni. Succes in continuare, pastram legatura!

Cu respect, [bTD]Only

Mult succes Only, pastram legatura. >:D<<'>

Bafta Only,noi ne cunoastem de mai mult timp din Paterno,bafta acolo unde te ducii ( Barzinii ) o sa vin si eu sa-mi ajut prietenul pe NoWay cat de curand.

Bafta in continuare!

Dute repede sa prinzi o functie ca inca se dau. Bafta!

@Salutare tuturor!

Ce inseamna functii?

Noroc!

Mult succes Only, pastram legatura. class=

Bafta in continuare!

Multumesc :*

Cu respect, [bTD]Only

Bafta Only, mi-a facut placere!

Nu vin mă, că dacă vin te bat acolo, mă iau de tine şi de Petrolul tău... :))

Si asta e buna, ce sa bati ma =)) in galeria mea :))

Vrei sa vezi galerie adevarata? Vino la meci si simte-o pe propria-ti piele :))

Am ajuns si eu acasa, mi-e foame de crap :@

Pronostic la Manchester United - Real Madrid aveti? Eu nu stiu ce sa zic, as vrea prelungiri :X

Nudx intr-o factiune nu te duci pentru functie,te duci pentru pritenii si distractie asa ca nu mai vorbi aiurea daca nu sti ce se intampla in Barzini.

E colegul meu de clasa deci stiu ce are de gand sa faca. Il cunosc foarte bine, si cand a luat ban pentru aim a recunoscut dar in urma cu 2-3 zile zicea ca la sters sau ca nu foloseste. Nu vreau sa ma cert cu nimeni asa ca hai sa schimbam subiectul.

E colegul meu de clasa deci stiu ce are de gand sa faca. Il cunosc foarte bine, si cand a luat ban pentru aim a recunoscut dar in urma cu 2-3 zile zicea ca la sters sau ca nu foloseste. Nu vreau sa ma cert cu nimeni asa ca hai sa schimbam subiectul.

zkHb4e4.pngRpg 2 :*

Pronostic la Manchester United - Real Madrid aveti? Eu nu stiu ce sa zic, as vrea prelungiri :X

0-1. Gol Benzema.

Băi Daniel, tu mă enervezi deja. Ai ajuns să postezi şi unde nu-ţi fierbe oala? Ai p0$7, $@L !

Ti-am zis pe /f ce-ti fac. :)

Bine v-am gasit, membrii TTC. Sper sa facem o treaba buna si sa ne intelegem excelent.

Ne auzim in game, ma bag putin la tractat :).