Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună, abia acum dau şi eu play la somn, ce noroc am cu vărsatul de vânt că nu am şcoală săptămâna asta. Somnul este important. Nu contează unde sunt, cu cine sau ce se întâmplă în jur, când mi se face somn îmi voi bucura sfântul corp şi sfânta minte cu asta.

Pawn, depinde de rank. Oricum, găseşti totul aici.

http://forum.b-zone.ro/topic/46063-tow-truck-company-raport-de-activitate-activity-report/

Edited by Zww

Bună dimineaţa, azi m-am trezit mai devreme, nu ştiu de ce :)). Ne auzim mai târziu prin game.

Buna dimineata!

Nu e nasol, bine la mine chiar nu e nasol, astazi am 7 ore, intru la 12:00 si ies la 17:10.

Mamă, îţi dai seama o să mori 5 ore.. dar eu care am 3 zile cu 7 ore, inclusiv vineri.. Abia aştept a 11-a că o să scoată toate porcăriile neimportante.

Naşpa să înveţi de după-masă.

Neaţa băieţi, acum mă pregătesc să merg la şcoală. O zi bună vă doresc !

Ce face ma ? Singuru' lucru care-mi place cand inveti dimineata, doar ca ti se pare ca trece timpu' mai repede, ATAT. Ca-n rest, esti nevoit seara sa te culci la 10, maxim 10 jumate... asa daca inveti dupa-amiaza, ai timp de toate, vii la 7 de la liceu, ai timp sa stai si afara, diminaeta ai timp si sa inveti si de PC, + ca e altfel la liceu dupa amiaza, o caterinca, o paparuda... :))

# Neata mecanici, ne auzim in game.

Mamă, îţi dai seama o să mori 5 ore.. dar eu care am 3 zile cu 7 ore, inclusiv vineri.. Abia aştept a 11-a că o să scoată toate porcăriile neimportante.

Pai o sa mor, spre deosebire de tine, care din 7 ore, doar una e mai grea, in rest doar stai degeaba si dormi pe sub banca..

Va salut din ora de franceza.. plictisitoare ca de obicei. Merge treaba in game ?

Salut,eu plec la mecii,vorbim diseara cand se termina sper sa vin fericit.FORTA STEAUA !!

O seară plăcută, sper să fie pentru toţi steliştii. Forţa Steaua!

Eu mă duc să mănânc ceva şi revin, salut.