Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gata cu +1 ca pagina asta am facut-o noi pe toata :))

Eu nu fac +1, nu ma intereseaza posturile.. Eu vorbesc aici ca ma plictisesc :)). Deci nu am mai avut de foarte foarte foarte mult timp o plicitiseala ca asta.. Eu de regula nu ma plictisesc niciodata.. Dar azi nu stiu ce e cu mine..

Eu nu fac +1, nu ma intereseaza posturile.. Eu vorbesc aici ca ma plictisesc :)). Deci nu am mai avut de foarte foarte foarte mult timp o plicitiseala ca asta.. Eu de regula nu ma plictisesc niciodata.. Dar azi nu stiu ce e cu mine..

Pai de ce nu vii in joc ma nAb ? Nu te lasa mamica ? :))

# am si eu 2 ore de cand am ajuns de la tara, am jucat vreo ora tenis de picior intens, ma dor toate...

Târgul nu îl mai facem astă seară, grăbiţi-vă cu rapoartele, mai aveţi o oră şi închid topic-urile. Vă mai spun o dată, dacă nu aţi avut timp să faceţi raportul şi nu aveţi cerere de inactivitate, postaţi la învoiri după modelul de învoire raport. Şedinţa rămâne la ora 20:30, cine nu vine şi nu are cerere de învoire va fi sancţionat cu FW. Mă duc să fac un duş şi intru în game imediat.

La inceput faine, pe urma naspa.. Ultima mate.. Mergi ghiocel maine ? :D.

Nu stiu. Posibil sa mergem. :-??

ghiocel trebuia scris cu * (ghiocel*)

si mai jos dictionar

ghiocel* = barul in care am copilarit noi

=))))

Edited by c0smiNNN

Buna ziua / seara jucatori B-Zone. Doresc sa va anunt ca aveti sansa de a castiga 40 de euro pe clienti.b-zone.ro foarte simplu. Cu ocazia sosiri primaverii, am decis sa organizam un event care posibil sa devina o traditie B-Movie. Mai multe informatii despre participare si cum va puteti inscrie gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/119304-spring-evnet-inscrieri-probe-si-informatii/

Sper ca ati bagat la cap ce am discutat la sedinta, va anunta Blue si la Noutati si Informatii.

Mai repet odata, terminati cu glumele proaste si fara rost cu cine nu va permiteti.

Succes in noua saptamana!