Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun, de astăzi am terminat cu liderul "de treabă", vom avea o relaţie lider - membru. Pe /f nu mai accept glumele proaste, jignirile şi conflictele, inclusiv ce am scris mai devreme la news cu fotbalul. Dacă vreţi să discutaţi despre fotbal, o faceţi pe alt chat, nu pe /f. Activităţi, nu voi mai face cel puţin momentan, când o să văd activitate şi din partea voastră o să fac, până atunci nu mă mai implic în acest lucru. Cine mai postează la reclamaţii TTC va primi de asemnea FW, pentru a vă apăra îmi daţi mie PM cu versiunea voastră.

Ştiţi ce e cel mai rău? Că de abia după 2 luni de când am această funcţie, acum mi-am dat seama că nu mai pot să fiu acelaşi om şi că liderul cere sacrificii, altfel voi fi luat de prost, cum s-a şi întâmplat astăzi, când nu aţi avut pic de jenă să vă certaţi în faţa mea, de faţă cu toţi ceilalţi colegi. Ce arăt eu membrilor noi? Că aici nu există reguli şi fiecare îşi face legea lui. Îmi pare rău că vă dezamăgesc, dar e total greşit, aici respectaţi regulile impuse de mine, pentru că eu sunt liderul, atâta timp cât unul din aceste lucruri enumerate mai sus nu vă convin, topic-ul de demisii vă aşteaptă. Sper că am cuprins în mare parte tot ce voiam să spun. Spor la treabă şi succes în noua săptămână.

Ştiţi ce e cel mai rău? Că de abia după 2 luni de când am această funcţie, acum mi-am dat seama că nu mai pot să fiu acelaşi om şi că liderul cere sacrificii, altfel voi fi luat de prost, cum s-a şi întâmplat astăzi, când nu aţi avut pic de jenă să vă certaţi în faţa mea, de faţă cu toţi ceilalţi colegi. Ce arăt eu membrilor noi? Că aici nu există reguli şi fiecare îşi face legea lui.

Ai dreptate, am fost buni, de gasca, tocmai ca membrii sa se simta bine, am facut activitati ca sa petrecem timp impreuna si inevitabil am picat de prosti. Asta e, de astazi schimbam foaia, iar daca nu va convine, topicul de demisii va asteapta, doar ati vazut ca deobicei avem 6 pagini la aplicatii.

când nu aţi avut pic de jenă să vă certaţi în faţa mea, de faţă cu toţi ceilalţi colegi.

aici bati un apropo spre mine si icsem?

Dar nu sa certat nimeni. Doar imi sustineam parerea.

Am vb si cu DanieL. si am rezolvat toate aceste mici "probleme"

Dau şi eu play la somn, noapte bună.

*în legătura cu şedinţa. Băieţi, lăsaţi argonţa fată de lider şi sublider, mai ales când ei vorbesc serios, păstraţi pentru puţin relaţia membru-lider şi va fi bine pentru toată lumea.

Dau şi eu play la somn, noapte bună.

*în legătura cu şedinţa. Băieţi, lăsaţi argonţa fată de lider şi sublider, mai ales când ei vorbesc serios, păstraţi pentru puţin relaţia membru-lider şi va fi bine pentru toată lumea.

La cine te referi ? :| . Noapte buna . Nu confunda aroganta, cu punctu` de vedere. Merci. :*

Neata. O zi destul de grea pt mine... iar timpul nu cred ca.mi mai permite sa intru in game. O saptamana.cat mai shukara :))