Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună seara, am ajuns de la liceu, urâtă zi, 7 la istorie, 7 la română, materii la care mă aşteptam mai mult..asta e rămâne să fac mai bine data viitoare. Ne auzim în game peste vreo 30 de minute, avem masterchef astă seară, măcar atât..

Bună seara, am ajuns de la liceu, urâtă zi, 7 la istorie, 7 la română, materii la care mă aşteptam mai mult..asta e rămâne să fac mai bine data viitoare. Ne auzim în game peste vreo 30 de minute, avem masterchef astă seară, măcar atât..

Ce profil ai ma?

S

Slăbuţ, eu am un 10 la istorie şi doi 8 la Română, sunt şăf ! :))

La restul dacă-ţi zic ce note am nu mai dormi la noapte. :))

De as avea eu notele astea.. Sunt cel mai bun din clasa =))

Si iti pare rau ca ai luat notele alea la istorie si romana? :))

Având în vedere efortul pe care l-am depus pentru ascultatul la istorie şi testul la română, chiar da.. dar ce să îi ceri sictiritului de istorie, vorbeşte cu prune în gură, îl rog, îmi puteţi repeta vă rog întrebarea? Ok, 2 puncte în minus pentru răspunsul ăsta. Hal de profesor, dacă se poate numi profesor, ne-a predat 3 lecţii în jumătate de semestru.. noroc că mai ştiam din cultura generală, că nici 7 nu luam..

Edited by TL Blue96

Vai mama, juma' de ora sa ii spui unui but din NG, sa vin sa-mi dea cuff pentru a ma scoate din jail Suzeta... doamneeeeeeee.

Având în vedere efortul pe care l-am depus pentru ascultatul la istorie şi testul la română, chiar da.. dar ce să îi ceri sictiritului de istorie, vorbeşte cu prune în gură, îl rog, îmi puteţi repeta vă rog întrebarea? Ok, 2 puncte în minus pentru răspunsul ăsta. Hal de profesor, dacă se poate numi profesor, ne-a predat 3 lecţii în jumătate de semestru.. noroc că mai ştiam din cultura generală, că nici 7 nu luam..

Da, asa sunt unii, chiar daca te chinui sa inveti ceva, este inutil pentru ca unii profesori nu mai baga de seama...

Edited by TL Blue96

Noapte buna celor care sau dus la culcare. Ce mai faceti restul ? :)

Ne auzim in game.

* Noapte buna baietii am iesit si eu ne auzim maine, am uitat ca maine am antrenament de dimineta :P.

Edited by Pawn 95

Noapte bună, am ieşit şi eu, zi destul de obositoare, abia aştept să vină vacanţa.. veste rea, ne-a tăiat a doua săptămână din vacanţa de primăvară ca să ne bage de paşte.. adică vacanţă e de pe 1 aprilie până pe 14 ( inclusiv săptămâna altfel ) şi după de pe 29 aprilie până pe 6 mai, hai că e bine totuşi, o ţinem din vacanţe în vacanţe. :)) Ne auzim mâine, spor la tractat.

Noapte bună, am ieşit şi eu, zi destul de obositoare, abia aştept să vină vacanţa.. veste rea, ne-a tăiat a doua săptămână din vacanţa de primăvară ca să ne bage de paşte.. adică vacanţă e de pe 1 aprilie până pe 14 ( inclusiv săptămâna altfel ) şi după de pe 29 aprilie până pe 6 mai, hai că e bine totuşi, o ţinem din vacanţe în vacanţe. :)) Ne auzim mâine, spor la tractat.

Multumesc de informare... Si te informez si eu cu ceva, colegu nostru.. Turbo, a vandut contu` unui copil care nu stia sa dea "G " la masina, m-am chinuit cu hagen cerry si cosmin 10 minute sa-i explic.. El voia sa dea rob si avea 4rp, in fine.. A fost banat de catre ALLEN. :)