Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Prietene.. Videoclipu e de 3 zile ..

Sa stii ca am vrut sa mai stam pe el , dar nu ne-am gandit ca asa o sa se intample.

Si am decis azi sa postez video`ul, ca sa nu-i dea BLUE sublider si pe urma sa fie nevoit sa-l demita, sa mai pierdem iar timp fara sublider, pricepis ?

Dai si tu asa cu parerea sa ...

Spor la fizica !

Icsem degeaba ne batem noi capul aici.. Blue cred ca deja a luat o decizie si degeaba ne agitam noi..

Cu comportamentul şi limbajul asta de mahala puteţi fi sigur că nu luaţi voi sublider, inclusiv Alyin. Am zis eu cumva că Laur e noul sublider? Am zis că am pe cineva în vizor dintre rank 4, atât. Mi-am schimbat părerea astă seară despre mulţi membri, e bine că v-aţi arătat adevărata faţă, înainte să fac vreo prostie.

Alyin, să fi tu lider şi să discute un membru de al tău peste tine, direct cu owner-ul, ce imagine face el owner-ului. Că e incapabil să conducă o facţiune şi e incapabil să deţină această funcţie.

Nu aveţi niciunu cum să înţelegeţi dacă nu vă puneţi şi în locul liderului şi priviţi imaginea din ansamblu, v-am mai explicat. Degeaba aveţi rank-ul pe care îl aveţi, se pare că nu aţi înţeles nimic din ce am vrut şi vreau să fac cu această facţiune.

Edited by Blue96

A venit si vremea mea, sa ies, au fost 4 luni foarte frumoase, dar cand in factiune sunt pupincuristi nu ai ce sa faci, aveti foarte multa grije ce faceti cei care ramaneti, v.a doresc mult succes, daca aveti vro problema stiti unde sa ma gasiti.

Respect: c0s, icsem ,bmwx5, rubby, kaddy

Să fie clar, la următoarea ceartă / conflict de dimensiunea acestuia de aseară, sancţiunile vor fi mai dure, e ultima oară când permit aşa ceva. O să stau fără sublider o perioadă şi când o să am chef o să pun şi sublider până atunci aveţi grijă la comportament, în special cei cu rank mare, care ar trebui să fiţi un model pentru cei noi veniţi, aşa cum primiţi o funcţie, o puteţi pierde la fel de uşor.

Să vă mai spun o chestie tot despre sublider. Dacă îl pun pe Laur pleacă un sfert din facţiune, dacă îl pun pe icsem pleacă alt sfert din facţiune, dacă pun un inactiv cu rank 4 pleacă alt sfert de facţiune, deci orice decizie aş lua tot ar exista cineva care să nu fie de acord, aşadar de acum nu o să mai îmi pese de ce vreţi voi, după ce fac alegerea noului sublider, puteţi pleca liniştiţi, nu vă ţin cu forţa în facţiune.

Acu am ajuns si eu de la scoala. Ma duc sa mananc si ne auzim apoi in game.

A venit si vremea mea, sa ies, au fost 4 luni foarte frumoase, dar cand in factiune sunt pupincuristi nu ai ce sa faci, aveti foarte multa grije ce faceti cei care ramaneti, v.a doresc mult succes, daca aveti vro problema stiti unde sa ma gasiti.

Bafta mai departe Alyin, mai vorbim !

Bafta in continuare. Te mai asteptam. :)

Ce am vorbit noi ieri? In fine, ma bucur ca am cunoscut o persoana ca tine , dar .. Decizia e a ta.

Ramanem prieteni, bafta in viata reala <3.

Să fie clar, la următoarea ceartă / conflict de dimensiunea acestuia de aseară, sancţiunile vor fi mai dure, e ultima oară când permit aşa ceva. O să stau fără sublider o perioadă şi când o să am chef o să pun şi sublider până atunci aveţi grijă la comportament, în special cei cu rank mare, care ar trebui să fiţi un model pentru cei noi veniţi, aşa cum primiţi o funcţie, o puteţi pierde la fel de uşor.

Să vă mai spun o chestie tot despre sublider. Dacă îl pun pe Laur pleacă un sfert din facţiune, dacă îl pun pe icsem pleacă alt sfert din facţiune, dacă pun un inactiv cu rank 4 pleacă alt sfert de facţiune, deci orice decizie aş lua tot ar exista cineva care să nu fie de acord, aşadar de acum nu o să mai îmi pese de ce vreţi voi, după ce fac alegerea noului sublider, puteţi pleca liniştiţi, nu vă ţin cu forţa în facţiune.

Asta cam asa e..

Dar ramane vorba intre noi, nu cred ca pleaca un sfert din cauza mea.. :))

Ti-am spus si ieri, eu stau in TTC cu orice sublider/lider.. Dar eu am vrut sa te previn sa nu`l pui pe el ca pe urma.. Nu suna bine pentru un sublider sa aiba la CV inca o demitere din cauza asta.. Pe urma iar trebuie sa cauti unu, etc.., ca dupa mine + multi alti era demitere. ( Alti fosti membri ttc sublideri/lideri, nu o sa dau nume ).

Oricum , multumesc pentru FW, se putea si mai rau.

Ai grija ce faci.

Salut, nu am intrat ieri şi îmi cer scuze. Abia am ajuns şi eu acasă de la spital.

*Alyin, proastă alegere, dar mă rog, baftă în continuare!

Ce atâtă ură şi prostie pentru o funcţie de sublider, până la urmă şi în final este doar un joc, nu e ca şi cum ai câştiga milioane de euro la lotto.

Edited by Zww

Kelton:

Mie nu mi se pare a fi un video clar cu o tractare incorectă. Mașina pare a fi și pe carosabil.

De acum dacă aveţi un video, nu spuneţi nimănui, doar îmi daţi mie PM şi eu decid ce fac. Să vă spun sincer, dintre toţi rank 4, nici măcar unul nu merită sublider. Poate când o să vă maturizaţi şi vă schimbaţi comportamentul, altfel eu mă descurc la fel de bine şi singur.

Pai ce sa fac daca ploua de 3 zile non-stop aici la mine ? :))

Ies mai tarziu pe afara si na.. :D

Doar nu vrei sa stau la pc "fortat" ca n-am ce face. :))

Kelton:

De acum dacă aveţi un video, nu spuneţi nimănui, doar îmi daţi mie PM şi eu decid ce fac. Să vă spun sincer, dintre toţi rank 4, nici măcar unul nu merită sublider. Poate când o să vă maturizaţi şi vă schimbaţi comportamentul, altfel eu mă descurc la fel de bine şi singur.

Asta am zis si eu ieri, nimeni din factiune nu merita sublider. Pacat de Daniel ca a plecat in SF Taxi, ca era un sublider super ok. Acum na, gasesti tu un sublider, timpu' le va rezolva pe toate, nu-i bai.

# Back si eu de la liceu, am luat un taxi ca alftel nu ajungeam acasa intreg :))

Baftă Alyne ! Mai vorbim în joc !

@Salut,doar ce am venit şi eu de la liceu,m-a prins ploaia pe drum :)).Vorbim în joc după ce mănânc şi eu ceva !

In sfarsit dupa o saptamana de stres si "munca" enervanta si plictisitoare am gasit si eu putin timp liber... Asta cred ca a fost cea mai rea si mai urata saptamana din anul asta. Am dat nu stiu cate teste, teze, referate si proiecte. Si nu era de ajuns ca nu am avut nici 5 minute timp pentru mine, acum mi sa mai stricat si calculatorul... mi s-a sters tot de pe Hard Disk...

In sfarsit dupa o saptamana de stres si "munca" enervanta si plictisitoare am gasit si eu putin timp liber... Asta cred ca a fost cea mai rea si mai urata saptamana din anul asta. Am dat nu stiu cate teste, teze, referate si proiecte. Si nu era de ajuns ca nu am avut nici 5 minute timp pentru mine, acum mi sa mai stricat si calculatorul... mi s-a sters tot de pe Hard Disk...

Asa-i viata... se mai intampla...

#Neata, acum m-am trezit si eu. Ne auzim in game.