Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poi eu o sa ies putin mai tarziu afara, mor in casa ma plictisesc maxim.

Eu plec ca am putina treaba :) vorbim mai tarziu ! Ai girja ce faci tati :D .

Hai înscrie-te.

Ca sa ce? Sa nu particip? Imi cunosti situatia Blue...

-

-

[/b][/color]

Va anunt cu mana pe inima ca de azi incepand aveti un nou coleg de spam.

Ca sa ce? Sa nu particip? Imi cunosti situatia Blue...

Va anunt cu mana pe inima ca de azi incepand aveti un nou coleg de spam.

Bravo

Am plecat afara, vorbim mai pe seara poate ajung si eu la sedinta dar nu promit.

Acuma am gatat si eu cu temele si incerc sa intru. Cu cat ati terminat meciul?

Am jucat la caterincă,nu am ţinut scorul :)).Ne-am mai jucat si barajul,dacă ştii cum e jocul..

Am venit si eu de la fotbal.@K A D D Y asta ne-a mancat meciul.Mai ales la barajul unde eu dadeam frumos pe langa poarta si el dadea bara sau dadea in portar. :))

Până luni seară, hai înscrieţi-vă şi tu şi cudder.

Nu cred ca o sa ma inscriu ca nu stiu daca o sa am timp sa joc meciurile...Daca putem sa jucam in weekend,ma inscriu.

Edited by Cudder

Am jucat la caterincă,nu am ţinut scorul :)).Ne-am mai jucat si barajul,dacă ştii cum e jocul..

Daca n-ai tinut scorul a fost clar ceva gen 43-80. Ma , eu nu stiu cum ii baraju' asta. Sau stiu , dar poate il numim altfel. Ia explica. :-?

-

În primul meci,când ăia rataseră toate şuturile,că sunt eu prea bun în poartă,normal,ai zis tu să nu dau gol că dai tu şi ai dat tu 3/3 în out şi apoi am pierdut :)).Eu măcar am dat atunci bară,dar după am ratat peanlty-ul :)).

-

De obicei se joacă câte doi oameni într-o echipă,spre exemplu,eu joc la poartă mare şi trebuie să stăm doi în poartă.Fiecare jucător dă cate 3 şuturi,dacă dai bară de sus se pun 3 penalty-uri,bară de jos se pun două penalty-uri,iar dacă unul din portari atinge mingea şi se duce în bară se pune doar un penalty.Dacă dai un şut şi mingea este respinsă de către un portar,ai voie sa continui jocul,dar trebuie ca unul dintre cei 2 portari să rămână în poartă,şi te joci aşa până te plictiseşti :)).

Edited by K A D D Y

Am venit si eu de la fotbal.@K A D D Y asta ne-a mancat meciul.Mai ales la barajul unde eu dadeam frumos pe langa poarta si el dadea bara sau dadea in portar. :))

Nu cred ca o sa ma inscriu ca nu stiu daca o sa am timp sa joc meciurile...Daca putem sa jucam in weekend,ma inscriu.

Puteţi juca şi în weekend, o să aveţi timp.

-

La noi ceva asemanator este ,,Cuplu,,. 2 echipe de 2 oameni si fiecare membru din echipa 1 da cate 3 suturi in timp ce ambii membrii din echipa 2 stau in poarta. Ei trebuie sa apere suturile fara maini deci de obicei se prind de tranversala si apara cu picioarele. Cei care apara trebuie sa scoata mingea in afara terenului , dar in spatele portii ca si cand ar trebui sa se bata corner nu out. Daca dupa ce apare mingea iese pe teren , un portar iese pe teren si incearca sa scoata mingea afara in timp ce ceilalti 2 incearca sa dea gol. Daca aperi cu mana se bate penalti. Dupa asta se schimba rolurile.

-

La noi ceva asemanator este ,,Cuplu,,. 2 echipe de 2 oameni si fiecare membru din echipa 1 da cate 3 suturi in timp ce ambii membrii din echipa 2 stau in poarta. Ei trebuie sa apere suturile fara maini deci de obicei se prind de tranversala si apara cu picioarele. Cei care apara trebuie sa scoata mingea in afara terenului , dar in spatele portii ca si cand ar trebui sa se bata corner nu out. Daca dupa ce apare mingea iese pe teren , un portar iese pe teren si incearca sa scoata mingea afara in timp ce ceilalti 2 incearca sa dea gol. Daca aperi cu mana se bate penalti. Dupa asta se schimba rolurile.

Am dat rob fail,au pus oamenii infernusul lângă checkpoint,altfel nu pot şi ei să prindă pe careva.

Am dat rob fail,au pus oamenii infernusul lângă checkpoint,altfel nu pot şi ei să prindă pe careva.

Mda, ce naspa e sa dai fail la rob. La mine e prima data cand dau fail.

Si doar ti-am zis sa iei nitro, dar eu spun, eu aud.

Am avut nitro mă,dar ce era să mai fac dacă aveam roţile sparte şi ăla pusese infernusul fix lângă checkpoint ?

Eu am dat fail-uri de le-am uitat numarul. Lasa, nu fi trist, se mai intampla.

Eu am dat fail-uri de le-am uitat numarul. Lasa, nu fi trist, se mai intampla.

Faza e ca mie imi trebuiau banii. Strang pentru un Premier. Niciodata n-am avut o maşina personala si strang bani in speranta ca va veni si ziua cand imi voi cumpara. Deocamdata mai am nevoie sa strang aproximativ 40 k.

Edited by Naga

Faza e ca mie imi trebuiau banii. Strang pentru un Premier. Niciodata n-am avut o maşina personala si strang bani in speranta ca va veni si ziua cand imi voi cumpara. Deocamdata mai am nevoie sa strang aproximativ 40 k.

Pai 40k ai trebui sa ii faci cam in 2 saptamani, zic eu, depinde cat iei la payday.

Edited by Bojack13

Cand ma vezi on in game imi aduci aminte si iti dau eu 40k.

Trebuia sa le faci post. Asa am patit si eu, am facut video, i-am dat PM lui Teylo, asta e comportament non rp, si pac, transfer 5k :)