Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna fiilor. Ne vedem mane la tractari si ne salutam din ore.

Hahaha buna gluma, vezi ca voi erati copii mei eu eram tatal , si icsem era mama.

Noapte Buna.

Edited by Alyin

Eu vreau sa fac skill mă,dar n-ai cu cine ...

si eu la fel... creca ma culc si eu, n-am ce face si sunt obosit...

Noapte buna colegi mecanici. Spor la tractat nocturnilor!

Noapte buna.

Eu mai stau putin maine plec dimineata in " cantonament ".

Ma retrag si eu ca maine am teza la Engleza.Noapte buna!

Noapte buna si tie, bafta maine la teza.

In seara asta sunt pus sa fac +1 calumea .:))

Noapte bună, spor la tractat în noua săptămână. Pentru cine nu ştie încă, şedinţa va fi duminică la ora 14:00 şi târgul sâmbătă la ora 14:00. V-aş sugera să respectaţi regulile facţiunii, dar şi regulile bunului simţ, dacă nu, vă zbor de aici simplu.

Noapte bună, spor la tractat în noua săptămână. Pentru cine nu ştie încă, şedinţa va fi duminică la ora 14:00 şi târgul sâmbătă la ora 14:00. V-aş sugera să respectaţi regulile facţiunii, dar şi regulile bunului simţ, dacă nu, vă zbor de aici simplu.

Noapte buna, iar ai nervi, cine tea mai suparat de data asta ? :)) .

Hai că acum chiar ies,noapte bună !

Raman singur la spam, bine.

Edit :Noapte buna, ma culc si eu mai vorbim pe forum zilele urmatoare nu intru in game, dimineata plec din Bucuresti, imi iau laptopul cu mine, ne auzim.:*

Edited by Alyin

Hahaha buna gluma, vezi ca voi erati copii mei eu eram tatal , si icsem era mama.

Noapte Buna.

Ma bolundule , tu ai uitat gradele? Tu nu mai stii ca eu cu icsem te-am conceput?

Neata tuturor.

P.S. Mai stie cineva ceva de Simon_Dragos? Stiu ca si-a schimbat odata numele in Rey si de acolo n-am mai auzit nimic de el? Mai joaca? Daca da , cu ce nume?

Edited by Delgado

Ne aduc profii ambele teze. Ora asta la mate si ora viitoare la romana. Si-a mai amintit asta la mate sa ne treaca ceva teste de acu 2 luni fdzo. Mor de frica.

Da joaca e si helper parca.

Neatsa, eu acum am ajuns in cantonament mai stau putin si cobor jos, zilele astea nu intru in game de loc.

Da joaca e si helper parca.

Neatsa, eu acum am ajuns in cantonament mai stau putin si cobor jos, zilele astea nu intru in game de loc.

Am luat un 8 in test si 10 perfect in teza =))) Singuru din clasa cu 10 curat. Ce Cristos inseamna asta?=)) Pana si olimpicii clasei au luat 9.60 si 9.80. Diseara fac cinste cu guma cu 10 bani.

Am luat un 8 in test si 10 perfect in teza =))) Singuru din clasa cu 10 curat. Ce Cristos inseamna asta? =)) Pana si olimpicii clasei au luat 9.60 si 9.80. Diseara fac cinste cu guma cu 10 bani.

Eu sunt sef 11 zile nu mai servesc scoala, imi pune antrenoru o vorba buna si trec la toate materiile.