Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Raule, dai tu drumu la somn, eu maine am si meci si tot nu ma ia somnul :)).

E grav... si eu mereu patesc la fel, cand trebuie sa plec la munta / mare, undeva departe de exemplu', toata noaptea ma gandesc, cum va fi, cum va fi drumu'... si nu adorm :))

E grav... si eu mereu patesc la fel, cand trebuie sa plec la munta / mare, undeva departe de exemplu', toata noaptea ma gandesc, cum va fi, cum va fi drumu'... si nu adorm :))

Maine am primu meci din Playoff, o sa fiu capiu, dar daca nu ma ia somnul ce sa fac, sunt cu inca 3 in camera si astia dorm de la 10:30 :)).

Noapte bună am ieşit şi eu, am pus logo-uri noi la fiecare topic, sper să vă placă.

Să nu uitaţi de campionatul de 8ball, am rămas 6 oameni, în bătălia pentru cei 20k :)).

Vă mai repet noutăţile din această săptămână. Regula cu 2 învoiri intră în vigoare din 1 iunie, iar în legătură cu rapoartele nu mai aveţi voie să daţi edit la rapoarte, odată postat, rămâne postat.

Noapte bună am ieşit şi eu, am pus logo-uri noi la fiecare topic, sper să vă placă.

Să nu uitaţi de campionatul de 8ball, am rămas 6 oameni, în bătălia pentru cei 20k :)).

Vă mai repet noutăţile din această săptămână. Regula cu 2 învoiri intră în vigoare din 1 iunie, iar în legătură cu rapoartele nu mai aveţi voie să daţi edit la rapoarte, odată postat, rămâne postat.

Noapte buna, ma pun si eu in pat, vorbim maine.

Noapte buna, 2 invoiri, 2 la sedinte si 2 la targuri, sau doar 2 in total ?

Noapte buna, 2 invoiri, 2 la sedinte si 2 la targuri, sau doar 2 in total ?

2 invoiri la sedinta si 2 la targ.

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

2 invoiri la sedinta si 2 la targ.

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Spamer but. Culca-te o data, ca maine o sa ai chef sa mai dormi :))

Spamer but. Culca-te o data, ca maine o sa ai chef sa mai dormi :))

Am la 17:00 meciul am timp sa dorm, daca nu ma ia somnul ce vrei sa fac.

Am iesit si eu, o sa incerc sa fac ceva sa adorm.

Noapte buna si spor la treaba celor care nu au somn!

Noapte buna.

Ce treaba sa fac +1 ?:))

Gata, prea mult pentru seara asta, ma pun sa incerc sa dorm, ma joc pe telefon vad eu ce fac, noapte buna.

Joaca-te pe telefon, snake =)))

Joaca-te pe telefon, snake =)))

Temple Run, dar ma plictisesc repede. Gata am facut si 1400, nu mai da quate, daca vrei sa mai dormi in noaptea asta :)).

Temple Run, dar ma plictisesc repede. Gata am facut si 1400, nu mai da quate, daca vrei sa mai dormi in noaptea asta :)).

=)))) Nici eu n-am somn... x_O

Aolo, e clar tie la 1:11 iti arde de +1 ?

Ce sa fac si eu. Ce mai zici ? sanatos ?

Dupa ore de munca, de la 2 jumate la 9, si de la 11 jumate pana la 1:15.. Am realizat o capodopera.

Am scris 65 de variante la matematica pentru maine sa ma treaca ;;). Imi trebuie 8 9 9 :D.

Bună dimineaţa, m-am trezit şi eu acum câteva minute, am închis topic-ul aseară ca să mai terminaţi cu spam-ul.. ne auzim diseară când ajung de la liceu, spor la tractat.

Bafta la liceu.

Buna dimineata, acum m-am trezit si eu, vorbim in game.

Buna dimineata, ne auzim in game. // Buna seara, noapte buna, ne auzim maine in game. =))))) Numa asa postezi ma ? Mai schimba si tu...

Neata baietii. A dat domnu', am terminat si eu cu tezele vietii :))

Bafta la liceu.

Buna dimineata, ne auzim in game. // Buna seara, noapte buna, ne auzim maine in game. =))))) Numa asa postezi ma ? Mai schimba si tu...

Da, nu mai am chef de spam.