Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, neata putorilor. Doamne, ce-as mai fi dormit pana la 1-2... treaca, mearga, ne auzim in game.

Hai noroc!Am venit si eu de la scoala.

Se pare ca trebuie sa merg la scoala pana joi...Speram ca luni sa fie ultima zi dar mi-au fost spulberate visele. :))

iCSEM, tu taci că eşti obosit.

* Wb Kaddy :)).

Hai să vă da-ţi oleacă cu limba pe la bot iCSEM şi Kaddy :))

Uite o schemă de la stadionu' care se face aici la Galaţi, pentru Oţelul.

1017170_668964949786933_878041501_n.jpg

Şmecher, nu ? Ştiu.. :))

Edited by Alex B

Back de la liceu... prost am fost ca am venit acasa, stau si ma plictisesc acum, mai bine pierdeam vremea prin parc pe undeva...

Mda, frumos event..

Am stat atat sa ne vina randu, pana a venit nabu de kaddy mi-a dat 2 pumni , cand sa dau ESC , mi s-a blocat, cand am revenit.. Deja am pierdut :|

Mda, frumos event..

Am stat atat sa ne vina randu, pana a venit nabu de kaddy mi-a dat 2 pumni , cand sa dau ESC , mi s-a blocat, cand am revenit.. Deja am pierdut :|

Tu ai început să tragi ca nabu' în mine,oricum,ne-a pus pe noi vs LSPD,ei erau 7-8,noi eram 4,dintre care laur nu avea licenţa de arme şi ţie ţi s-a blocat PC,dar le-am dat lecţii de deagle la ăia din PD,eu cu Cudder,cei mai b0$$i.2vs7 şi au mai rămas vreo 3 :)).

Tu ai început să tragi ca nabu' în mine,oricum,ne-a pus pe noi vs LSPD,ei erau 7-8,noi eram 4,dintre care laur nu avea licenţa de arme şi ţie ţi s-a blocat PC,dar le-am dat lecţii de deagle la ăia din PD,eu cu Cudder,cei mai b0$$i.2vs7 şi au mai rămas vreo 3 :)).

Pai daca eram si eu, sigur castigam. :))..

Lasa, altadata o sa fim mai in forma :X .

Bună seara, tocmai am anunţat şedinţa şi târgul de săptămâna asta, târgul va fi vineri la 21:00, pentru că s-ar putea să îl facem cu toate facţiunile şi oricum eu o să fiu plecat sâmbătă până mai pe seară.

Nu uitaţi, spun pentru ultima oară, cine vrea să se înscrie la campionatul de haxball să îmi dea PM cu numele din joc, mai multe detalii aveţi în topic-ul Competiţii, ultimul post, premiul este de 20.000$.

Edited by OC Blue96