Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut all , acu am ajuns si eu acasa .. am vazut ca am fost dat afara cu fp se pare ca a fost sedinta .. eh .. bafta in continuare bafta cu tractarile

Bafta in continuare !

Eu ma bag la somn,noapte buna .

Salut all , acu am ajuns si eu acasa .. am vazut ca am fost dat afara cu fp :)) se pare ca a fost sedinta :( .. eh .. bafta in continuare :) bafta cu tractarile :*

Cum ai reuşit performanţa asta ?

Doamne ce mi-e urat... vreau cum era inainte, eram 25-30 si buni, acum iese 1, intra 2, mai ies 3... in fine, neata, azi sunt mai matinal :o3. Ne auzim dupa masa, o zi faina :*

Salut all,acuma mi-a venit si mie netu..

Ne vedem in game.

Bună dimineaţa, să nu uitaţi să vă plătiţi amenzile cei amendaţi, că după vă treziţi cu FW. Ne auzim la war-ul de la 15:00 cu SF Taxi, sper să fiţi cât mai mulţi on..

Nu vom uita , vom merge sa le rupem fashu :)

Bună dimineaţa, să nu uitaţi să vă plătiţi amenzile cei amendaţi, că după vă treziţi cu FW. Ne auzim la war-ul de la 15:00 cu SF Taxi, sper să fiţi cât mai mulţi on..

Din pacate nu pot ajunge ca merg la sala...

Baftă în continuare Jizzy!

Muktumesc,si eu va urez bafta in continuare cu factiunea,sunteti ca o familie,nu o sa va uit :*

Edited by F3m Crystyan

Da, ce să spun, a fost greşeala mea că nu am pus această activitate obligatorie. Silver nu ne-a onorat cu prezenţa că tracta, Rapp făcea event-uri, restul neserioşilor au plecat după 10 minute de war, ce să mai un war pe cinste.

Vreau doar să vă spun că n-am să uit această zi prea curând şi o să vină vremea când o să vă răsplătesc pentru activitatea voastră de azi, spor la tractat, topic-ul va fi închis până mâine.