Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata acuma m-am trezit si eu ne vedem in game.

Vă rog să citiţi şi să învăţaţi conţinutul următoarelor topicuri Regulamentul General, Regulamentul Intern şi Noutăţi şi Informaţii. Voi închide topicul ca să vadă toată lumea.

Regula cu FW de la secţiunea rank-up se aplică deja pentru cei care au în momentul acesta FW, ca să nu vă miraţi de ce nu primiţi rank-up.

O altă precizare, vă sfătuiesc să aveţi grijă şi să vă luaţi funcţia pe care o deţineţi foarte în serios, asta ca să nu fiţi înlocuiţi. Sper până mâine cel târziu să luaţi toţi la cunoştinţă aceste reguli.

Între orele 14-16 voi face 2 event-uri spontane, aşa că fiţi pe fază.

Si ce mai fac baietii?

Am zis să citiţi regulile alea, credeam că e de înţeles că trebuie să le şi respectaţi.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

Sper că ştiţi că se sancţionează în joc post-urile aiurea pe care le faceţi în această secţiune, aşa că aveţi grijă ce şi cum postaţi.

Mâine în jurul orei 14-15 voi mai face încă un event cu premiu 20k, veţi afla atunci despre ce e vorba, aşa că staţi on.

Noapte Buna ToW TrucK,am iesit si eu...

Saptamana asta am un raport de tot...

Buna Dimineata acuma m-am trezit si eu..

Azi poate facem si noi ceva eventuri...

Ne auzim in game.