Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata, ne vedem in joc.

Da atunci. Ce t-i se pare asa ciudat? Am fost toata ziua la practica si am venit rupt acasa si m-am pus sa dorm , nu stiu ce e asa ciudat dar ma rog ... :))

Aaaa...Eu credeam ca ai dormit toata noapte si toata ziua :))

@Zww dacă vrei salariu să fii on după ora 16:00 şi îmi zici pe mess când eşti ON, te caut de duminică să ţi-l dau, azi e ultima zi.

Să vă mai jucaţi meciurile pe 8ball, astăzi nu ştiu sigur dacă voi mai face activităţi, spor la tractat.

Neata acuma m-am trezit si eu.

Ne vedem in game.

Activitate de tip: Târg.

Data: Sâmbătă, 20 iulie 2013.

Ora: 14:00

Locaţie: Terenurile de tenis.

Desfăşurare: La 13:50 vreau să mă aşteptaţi în linişte în HQ.

Alte precizări: Activitate obligatorie, cine nu poate să vină să facă cerere de învoire sau va primi FW. Ca să nu mă întrebaţi de ce facem târg din nou, să nu uitaţi că târgul de marţi era pentru săptămâna trecută când nu a mers serverul.

Duminică, 21 iulie 2013, ora 14:00, va avea loc a douăzeci şi şasea şedinţă din cadrul facţiunii. Cine nu poate veni să facă cerere de învoire sau va fi sancţionat cu FW.

Sper să vă prezentaţi în număr cât mai mare la târg, nu doar la şedinţă pentru rank-up.

Mai jucaţi-vă meciurile pe 8ball, mai aveţi timp până sâmbătă seară.

Mâine voi face o activitate la ora 21:00 în care totalul premiilor va fi de 30k, veţi afla atunci despre ce e vorba. Noapte bună, mai vorbim mâine.

Am deschis topic-ul de aplicaţii, vă rog când puteţi să daţi ad-uri în joc că recrutăm. Aveţi grijă ce postaţi la discuţii, nu mai postaţi doar: noapte bună, ne auzim mâine, ce faceţi, am ajuns de afară, etc..postaţi lucruri mai importante, ce ţin de facţiune în special, deoarece au început să se sancţioneze destul de dur cu warn-uri şi suspend-uri.

Noapte Buna all am iesit si eu.

E deja vineri :| ce repede sa terminat saptamana...

Maine poate facem si noi event-uri.

Salut ! M-am trezit şi eu ! Blue,să intri puţin pe mess că vreau să îţi spun ceva .

Sunt pe mess, spune-mi.

La ora 21:00 voi face un event mai mare, totalul premiilor fiind de 30k, mai multe detalii veţi afla pe loc acolo, cine doreşte să participe să fie ON. Tot diseară voi deschide şi topic-urile de rapoarte şi puteţi începe să le postaţi până duminică la 12:00.

La ora 19:00 o să vă puteţi posta rapoartele din săptămâna aceasta, ne vedem la ora 21:00 la un event surpriză.

Săptămâna viitoare va fi Olimpiada de Vară, dedicată exclusiv facţiunilor, sunt premii destul de mari puse în joc, o să vedem la şedinţă cum o să ne organizăm, cei care participă vor primi diferite sume de bani din partea mea, aceste sume se vor mări dacă vă clasaţi pe unul dintre primele 3 poziţii la probele respective (plus banii de la organizatori).

Dacă la final facţiunea noastră se clasează pe unul dintre primele 3 locuri, vă voi dubla salariile şi veţi avea parte şi de alte surprize. Depinde totul de activitatea şi seriozitatea voastră.

Edit: Rank 4+, tura aceasta de aplicaţii voi da doar eu testele.

Edited by OC Blue96