Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu? Sa il iubesc pe Seether? Cum as putea sa il iubesc, cand are 1300posts pe forum si se lauda ca e spamer?

Hahaha buna asta, o sa te intrec la numrarul de posturi.

Uita-te cine e cel mai activ poster astazi.

Edited by SQ Seether

Hahaha buna asta, o sa te intrec la numrarul de posturi.

Uita-te cine e cel mai activ poster astazi.

Tinand cont ca postez de pe telefon, ma simt cel mai activ. Oricum, la SQ nu se face spam, deci nu ma intreci usor. Si stai linistit, am unde sa fac spam: Aici, discutii Vietnamese Boys rpg2, discutii lideri, divertismente, deci.. mult succes :)

Tinand cont ca postez de pe telefon, ma simt cel mai activ. Oricum, la SQ nu se face spam, deci nu ma intreci usor. Si stai linistit, am unde sa fac spam: Aici, discutii Vietnamese Boys rpg2, discutii lideri, divertismente, deci.. mult succes

Ce ai zis la SQ nu se face spam serios? Dupa wipe au intrat Alcolus si inca 3 care facem spam de rupem.

Aa da. Acum m-am gandit, Daniel, Alcolus, tu... trupa de soc. Ce pot sa zic, felicitari! :))

Maaa, ce faceti?

Nu mai voi faceti spam, hai gata fac si eu.

Ce ai zis la SQ nu se face spam serios? Dupa wipe au intrat Alcolus si inca 3 care facem spam de rupem.

Bine ai revenit nab.

Mai... poate nu vad eu bine... dar a intrat un virus cumva pe topicul nostru? =)) Hai Seethere... Hai Silviule... vrem show in seara asta... nu pe dezbracate :)