Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Piei. Deci muzica daca n-as asculta nici daca as fi torturat, crede-ma. Mai usor cu spamul, Kevin, Seether.

Hai sa vad ce stii... baga o melodie in rime cu dedicatie pentru Silviu... el sigur iti raspunde cu aceeasi moneda

Cre'ca mai tare-ti place faptu' c-ai inceput 1692u'.

Daca reusesti sa faci un show ca al lui Florin Salam special pentru Danut.

http://imgur.com/1uZVIPY - Ce ziceti?

Superba melodia!

Multumesc, de asta ce zici

dit: Bine, am ascultat melodia, e misto . Dar tipi aia tot au probleme mintale.

Ce zici tu nu e adevarat, ce zici de cealalta?

Si ce ziceti de nr meu de posturi de astazi?

, e ok melodia.

Nu ma intelege gresit, eu ascult toate genurile. Imi place sa ascult muzica buna, indiferent de gen. Ascult si hard rock daca am chef in momentul respectiv. Ca sa iti dau un exemplu, imi place mult trupa Skillet. Am albumul awake original :)

Edited by SilviuM

Spun doar atat: Cand o sa am o zi libera, o sa te chem sa facem undeva (nu aici), un spam nebun. ~500posts de fiecare intr-o zi. Sa rupem o norma de vreo 50 pagini Te bagi?

Iti dai seama ca nu pot refuza o asemenea oferta, oricand avem timp.

Oricand ai tu.. eu nu am oricand. Te las singur acum, nu mai spama forumul. Ma duc pe RPG2 pentru logs apoi intru pe RPG1, poate facem un min event.

Da sa traiti, ma duc la activitate colectiva ( spam cum ziceti voi ) impreuna cu colegi mei din SQ.

Sper ca va placut eventul din aceasta seara. Am incercat sa fac ceva mai neobisnuit (ideea nu a fost a mea, am participat la un event identic acum ~6 luni). Pentru a nu exista discutii sau sa credeti ca am favorizat, aveti o serie depoze de la finish aici.

Sa nu uitati de sedinta de maine! Oricum o sa va mai aduc aminte pana atunci.

Sper ca va placut eventul din aceasta seara. Am incercat sa fac ceva mai neobisnuit (ideea nu a fost a mea, am participat la un event identic acum ~6 luni). Pentru a nu exista discutii sau sa credeti ca am favorizat, aveti o serie depoze de la finish aici.

Foarte interesanta initiativa ta SilviuM de a face eventuri aproape zilnice, si este foarte bine, asa mai iesim din monotonie :*

Sper ca va placut eventul din aceasta seara. Am incercat sa fac ceva mai neobisnuit (ideea nu a fost a mea, am participat la un event identic acum ~6 luni). Pentru a nu exista discutii sau sa credeti ca am favorizat, aveti o serie depoze de la finish aici. Sa nu uitati de sedinta de maine! Oricum o sa va mai aduc aminte pana atunci.

Da ne-a placut, sper tura viitoare sa castig.

Cu placere pentru ajutor ;) !

Am postat si eu raportul . Am facut acolo frumos cu poza etc :)) .

Noapte buna !

@, Nice mode, i like it :*. Buna dimineataa tuturor, stie cineva cum sa instelez un efect mode? Se instaleaza cu alci's? Si nu uitati de sedina la 19:30 in seara asta. :*

Edited by Vi3wer