Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, ai sau nu contul spart?

Scuze pentru acest post care pare +1, dar chiar sunt curioasă în condițiile în care nu pot intra în joc să-l întreb personal.

Edited by Katherine S4F

Am terminat tot ce mi-am propus pentru astazi.

Dupa ce am terminat sedinta cu cei de rank 4 si 5 am implementat noul sistem de amenzi, totodata cu acesta si sistemul de eventuri. Acestea au legatura intre ele. Scopul amenzilor, este de a va tempera, de a va invata sa fiti seriosi cand trebuie si in tot acest timp, banii stransi din amenzi se vor aloca organizarii de eventuri in factiune. Inafara de amenzile pe care o sa le platiti (sper sa nu fie cazul), am alocat personal o suma de bani celor doi membri care se ocupa de eventuri: Agent.007 si [RYL]Viewer. Acestia vor organiza eventuri zilnic, pentru a disparea monotonia.

Sper sa va placa initiativa mea, sunt foarte curios cum o sa decurca totul.

Am terminat tot ce mi-am propus pentru astazi.

Dupa ce am terminat sedinta cu cei de rank 4 si 5 am implementat noul sistem de amenzi, totodata cu acesta si sistemul de eventuri. Acestea au legatura intre ele. Scopul amenzilor, este de a va tempera, de a va invata sa fiti seriosi cand trebuie si in tot acest timp, banii stransi din amenzi se vor aloca organizarii de eventuri in factiune. Inafara de amenzile pe care o sa le platiti (sper sa nu fie cazul), am alocat personal o suma de bani celor doi membri care se ocupa de eventuri: Agent.007 si [RYL]Viewer. Acestia vor organiza eventuri zilnic, pentru a disparea monotonia.

Sper sa va placa initiativa mea, sunt foarte curios cum o sa decurca totul.

Eventuri multe :) !!!

Am o saptamana aglomerata .

Vineri am de facut un videolcip . Seba97 implineste 1 an de lider si trebuie sa-i fac un video. Cine ma ajuta?

@, nu îmi place sancțiunea pentru peste 15 minute în Tow Truck. Nu ai putea face acolo un mic asterisc și să specifici că se dă doar Avertisment Verbal? E cam brutal pentru „un moment de neatenție” Faction warn, părerea mea.

Silviu? Nu prea este buna interdictia asta la discutii,tot mai monoton este topicul discutii,2-3 postari la 2 zile,nu mi se pare prea frumos sa avem asa inactivitate pe forum.

Dupa care,silviu ma ofer voluntar pentru traducerea topicului in engleza.

Iar in legatura cu filmul pentru Seba ma bag,numa sa ne punem sa-l facem in weekend.

Bafta all!

Buna ziua. Astazi a fost incheiat tratatul cu Vietnamese Boys. Daca un membru de la ei, va cere refill sau repair, sunteti obligati sa le oferiti sa le dati cu 1$ si de cate ori va cere.

, te inteleg, crede-ma ca si mie imi place sa postez des pe forum si sa vorbim si aici, dar daca nu se pot stapani cativa, nu am de ales. Nu vreau sa incep sa dau cu FW in stanga si in dreapta, pentru ca nu rezolv nimic asa.

Cat despre film, ramane de vazut.

Jm3cK, on 04 Apr 2014 - 4:36 PM, said: Nick: dark_darkness Rank: 5 Amenda acordata pentru: AFK in Tow Truck. Membrului: .BeeTee7 Dovada pentru sanctionare(ss): Click Dovada platii: -

Scuze că mă bag, dar aia nu e dovadă. Așa și eu mă pun afk un minut în TT, reintru în joc, vorbesc pe /wt (de exemplu) și după mă pun iar 2 minute AFK. Și pentru că între cele două printuri erau 15 minute diferență primesc FW? (exemplu). Eu zic că trebuie video, nu știu cum va acționa Silviu.

, poate sanctiona asa, eu i-am dat voie. In primul rand, nu cred ca tie ti-ar comveni daca ai fii rank 4+ sa stai 15 minute langa cineva, doar ca sa-i dai o amenda. Ce spui tu, sa se fii bagat afk fix cand trecea darkness pe langa ea, este o posibilitate de 1 la 100... sa fim seriosi. Daca ai treaba, nu stai AFK in Tow Truck. De asta se da si amenda. Te dai jos, sau te duci la HQ sau intr-un interior. Nu tineti ocupat 15 minute un TT...

Noapte buna baieti !

Noapte buna.
Vreau sa te rog ceva, nu mai face posturi de genul. Scrie in regulament foarte clar, posturile de genul sunt sanctionate cu FW. Postezi la discutii doar daca ai ceva destul de important de spus, nu postezi cand te trezesti sau te culci, sau n-ai ce face.

@, și totuși, nu mă pot împăca cu ideea că (teoretic) poți lua FW pe două poze :))

Dacă sunt prea insistentă să-mi ziceți. Pur și simplu îmi place să contrazic persoanele, nu o luați personal :)

This is me, try to change me and you'll find nothing but disappointment.

, am pus aceasta amenda, ulterior sanctiune din urmatorul motiv: Din cate ai vazut, in majoritatea timpului sunt doar 1-3 tow truck-uri la HQ. Am vazut de atatea ori seara, cand nu a fost nici macar unul. Si din toti membrii care au luat Tow Truck-uri, se mai intampla sa gasesti 1-2 care stau afk in ele si ii impiedica pe altii care vor sa munceasca.

Daca stai intre 2 si 15 minute, primesti o amenda. Dar daca stai peste 15 minute, deja este lipsa de bun simt si meriti FW.

Eu consider ca este normal, iar ca sa stai sa faci video 15 minute, este absurd.

@, fie cum zici tu :)

Ai dreptate, cine stă AFK 2 minute, și după se pune iar AFK văzând un rank 4+ prin preajmă? :))

Probabil că metoda ta e bună, dar cel mai bine ar fi implementarea mai multor tow truck-uri, dar deja a fost respinsă această propunere. Ar trebui să fie măcar 20, nu 13-14 câte sunt acum (chiar mai puține). Oare chiar nu se poate face nimic în privința aceasta?

Salut baieti. Intru in joc sa fac un scurt event SMS deoarece am primit niste bani in plus.

Am terminat raportul si pe saptamana asta , mai greu ,fiind primele saptamani.

Va pwp , ne vedem in game.

Salutare mechanici !

Skin nou .

Poze: u5qnAYZ.jpg

rDCLKc8.jpg

Era cam amarat schinul vechi .

In caz de aveti nevoie de numele skinurilor celorlalte factiuni , am facut azi un topic : http://forum.b-zone.ro/topic/203030-factions-skins-id/

Edited by Sebi Jr

, te rog ca data viitoare sa pui modurile tale la divertisment, eventual intr-un spoiler. Sunt printre noi (si eu) membrii care au pc-uri mai slabe si daca pui 5 poze pe pagina mai stau un minut sa se incarce :)) . Te rog ;)

How can I apply? The applications thread is locked...

Hello sir. If you want join us, you have to make a application in the respectiv thread, you are not allowed to post here. If Applications thread its locked that means we are full as number of members, and we are not recruiting.

Have a nice day.

Pentru membri mei, check my status. ;)