Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare , acum m-am trezit , pacat ca n-am Rank 4+ vroiam si eu sa dau teste , mai am de munca. Ma bag la niste tractari.

Cu răbdare ajungi și acolo.

Bun venit celor noi! Vă sfătuiesc să (mai) aruncați o privire aici. Este topicul de bază al facțiunii, dar nici regulamentul nu este de prisos.

Tot odată, vă reamintesc să...

aveti grija ce postati altfel voi revenii la sanctiuni

Întrucât văd că încă se greșește la raport, nu uitați să citiți și regulile de postare ale acestuia, nu numai modelul de postare.

• Pozele trebuie să fie puse într-un album pe imgur si postimage.
  • Raportul îl puteţi uploada pe mai multe link-uri (ţinând cont că pe imgur puteţi uploada decât 150 de poze pe un album) cu condiţia sa fie puse în ordine cronologică.

Și, ca de obicei, spor la tractat!

Ady007 - Admin 5

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Urez multa bafta pentru raport, factiunilor pasnice!

Un Live destul de reusit dupa parerea mea . Pacat ca adminii nu au fost de aceasi parere.

Liderii sunt baza !! :))http://imgur.com/a/Z4gt3#0 (cateva poze)

Agent mie unu mi-a placut Live-ul , dar lipseam eu din formatia aia de legende ale serverului :))))) , ma bag la niste tractari pana dau rob , sa fii cu ochii pe mine :))))

As vrea sa va urez o seara buna...avand in vedere ca eu am avut o zi grea,plina de tractari :)) si plina de teste;prin cuvantul teste ma refer la teste pentru evaluarea nationala 2014 pe care o sa o dau peste 3 zile,respectiv 5 zile. Maine trebuie sa mai fac si tractari si teste :)) deci...va spun inca odata bafta la tractari si la ce mai aveti de facut.

@@GRobertt, Posteaza-l am deschis topicul .

Puteti incepe sa postati rapoartele .

Salutare eu vroiam sa-l postez de dimineata maine am un concurs nu pot intra toata ziua :))))

Hai bafta , ma bag sa-mi postez raportul.

Salut TTC,observ ca se apropie tot mai mult examenele nationale.

Va urez mult succes cu bacul si examenele de intrare la liceu.

Fiind un licean doar de un an,aceasta experienta a fost proaspata pentru mine.

Ce va sfatuiesc? Toate lucrurile de genul,genul epic,liric,basm...va sfatuiesc sa va formati un schelet pe baza caruia completati unde este nevoie cu date din text,incercati sa il retineti,zicandu-va cu voce tare! Recitind inca o data ca pedeapsa daca ati gresit ceva anume din schelet. Luati-o ca un lucru logic cu un sens foarte bine stabilit.Sfatuiti-va in gand ca voi stiti,sunteti pregatiti pentru ORICE! si ca nimic nu va va impiedica,ca atunci cand dati in test de ceva mai greoi,sa vi se para doar simplut ci nu de nerezolvat.Fiti atenti la ortografie si cat de frumos scrieti,ganditi-va de 2 ori inainte sa scrieti pentru a nu fi nevoiti sa taiati peste(arata urat si se pune foarte mult accent pe asta) Nu va grabiti!! Cititi cu atentie textul si de 2 ori daca e nevoie. La subiectul 1 incercati sa scrieti mai pe viteza a 3-4,atentie mare unde este vorba de ce fel de subiecte sau vb sunt.

La subiectul 2 ganditiva inainte la titlu,inceput,cuprins... iar daca este de genu caracterizati personajul princ. sau dc este basm,nuvela... ganditi-va la schelet in timp ce scrieti ca sa aveti unpic mai mult timp sa-l corectati.

Despre mate nu comenteza :D

Sper ca v-am fost de ajutor. Salut nabi :):*

Salut TTC,observ ca se apropie tot mai mult examenele nationale.

Va urez mult succes cu bacul si examenele de intrare la liceu.

Fiind un licean doar de un an,aceasta experienta a fost

proaspata pentru mine.

Ce va sfatuiesc? Toate lucrurile de genul,genul epic,liric,basm...va sfatuiesc sa va formati un schelet pe baza caruia completati unde este nevoie cu date din text,incercati sa il retineti,zicandu-va cu voce tare! Recitind inca o data ca pedeapsa daca ati gresit ceva anume din schelet. Luati-o ca un lucru logic cu un sens foarte bine stabilit.Sfatuiti-va in gand ca voi stiti,sunteti pregatiti pentru ORICE! si ca nimic nu va va impiedica,ca atunci cand dati in test de ceva mai greoi,sa vi se para doar simplut ci nu de nerezolvat.Fiti atenti la ortografie si cat de frumos scrieti,ganditi-va de 2 ori inainte sa scrieti pentru a nu fi nevoiti sa taiati peste(arata urat si se pune foarte mult accent pe asta) Nu va grabiti!! Cititi cu atentie textul si de 2 ori daca e nevoie. La subiectul 1 incercati sa scrieti mai pe viteza a 3-4,atentie mare unde este vorba de ce fel de subiecte sau vb sunt.

La subiectul 2 ganditiva inainte la titlu,inceput,cuprins... iar daca este de genu caracterizati personajul princ. sau dc este basm,nuvela... ganditi-va la schelet in timp ce scrieti ca sa aveti unpic mai mult timp sa-l corectati.

Despre mate nu comenteza :D

Sper ca v-am fost de ajutor. Salut nabi :):*

Iti multumesc mult pentru sfatul pe care l-ai spus.Sper sa imi fie defolos si mie si celorlalti care au examen,bag de dat. Va urez la toti bafta!

Eu zic ca nu are rost sa inchizi topicul pentru ca uni nu respecta regulamentul, ar trebui sa fie sanctionat cel care greseste.

Vreau sa va spun ca eu o sa fiu inactiv saptamana aceasta deoarece plec de acasa. Este prima mea cerere de inactivitate dupa 5 luni si 2 saptamani de cand sunt in TTC. Nu am scris asta sa ma laud, am scris sa nu se creeze anumite discutii care nu isi au rostul. Aveti grija cum tractati si cum va comportati, nu zice nimeni sa fim sfinti sau altce cele. Da, adevarat este un joc nu a zis nimeni ca nu, trebuie sa ne distram dar trebuie sa respectam si anumite reguli ca la orice joc. O greseala o intelegem, trecem peste dar uni s-au invatat ca mereu sa iartam dar stiti cum e vorba aia " Iertam prostia(necunoasterea) dar nu si nesimtirea".

Cam atat am avut de spus daca credeti ca am gresit in cele spuse mai sus astept PM.

Multumesc !

Edited by AlexXXXD