Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

La Multi Ani !!!

Bafta la ascultat manele si dedicatii azi, toata ziua :)))

Edit: Daca aveam chatul sters(cu F7) poza mai merge la raport sau o sterg? Multumesc!

Edited by VARU iBest

@Tovarasu WiSsh, La urmatorul post de genul acesta ai FW.

, Ai grija de acum in colo ce si cum postezi. Ai butonul edit daca vrei sa adaugi si nu a postat nimeni dupa tine.

O Seara frumoasa.

Edited by Tovarasu AlexXXXD

@,

La Multi Ani !!!

Bafta la ascultat manele si dedicatii azi, toata ziua :)))

Edit: Daca aveam chatul sters(cu F7) poza mai merge la raport sau o sterg? Multumesc!

Multumesc ma, asta am facut toata ziua la scoala:))!

Multumesc frumos pentru urare si melodie!:*

@Tovarasu WiSsh, La urmatorul post de genul acesta ai FW.

, Nu mai are rost sa te sanctionez pentru dublu post.

Lasa-i ma sa imi zica la multi ani, ca odata in viata fac 17 ani!

Salutari colegi. Ce faceti? Astazi este o zi mare, ma apuc eu de raport si mai este si ziua lui Antycus.

Acum ca tot fac un post pe forum, vreau sa-ti urez , la multi ani, sanatate si virtute. Sa ai bani sa ai ce .... (face cu ei) . Kisses :*

Multumesc frumos!

Cum stati cu rapoartele? Eu inca nu l-am inceput, ca mno, de ziua mea nu stau pe sa:mp:))!

Buna seara,

Vreau sa le urez bun venit celor noi, sper sa se intergreze cat mai repede in factiune. Raportul pentru aceasta saptamana nu este obligatoriu.De asemenea aveti grija ce postati aici, mai intai vizitati prima pagina si vedeti cu ce se "ocupa" acest topic.

O seara frumoasa in continuare.

Buna seara,

Vreau sa le urez bun venit celor noi, sper sa se intergreze cat mai repede in factiune. Raportul pentru aceasta saptamana nu este obligatoriu.De asemenea aveti grija ce postati aici, mai intai vizitati prima pagina si vedeti cu ce se "ocupa" acest topic.

O seara frumoasa in continuare.

Daca am o poza in care am chatul disparut (F7) este buna ca sa o pun la raport sau o sterg?

Apropo, ziceai ca ma demiti, dar multumesc ca inca nu m-ai demis.

O sa am grija ... Noapte buna, TTC.

Maine ... Adica azi am teza la Romana, sa-mi tineti pumnii ;D

Anty, tu cu Cerii sunteti cei care va faceti raportul vineri seara-sambata :))

Buna seara colegi, cum o duceti? Eu unul am scapat de atela si acum imi pot folosi mana stanga in voie. Va trebuii acum sa recuperez ce am "ratat" :)) .

Vreau sa le urez bun venit celor noi, sper sa va integrati rapid si sa ramaneti mai mult alaturi de noi. Mare grija la tractat.

, sa ne traiesti frate, mersi ca ne scutesti de raport. Aveam doar 3 tractari :)) .

, eh.. asta este. Toate au un sfarsit, dar oricum sunt convins ca ai facut ce ai stiut mai bine si ca te-ai dedicat factiunii. Stiu cat de greu este sa fi lider, iar tu cum ai fost la un departament este mult mai greu. Pentru asta ai tot respectul meu si ca un mic sfat... acum ca ai ajuns lidera si ai ajuns la apogeu, eu in locul tau nu m-as mai axa pe functii si rank-uri mari. Joaca pe ce RPG vrei, du-te in ce factiune vrei si distreaza-te la maxim pentru ca acum nu mai ai scop un acces. Asta, in cazul in care nu mai vrei lidera :)) . Oricum, daca ramai in TTC si revii la activitatea ta de odata, noi suntem foarte bucurosi :*

@, e clar ba =))))))))))))

Vaide tine .... zi si tu ceva concret nu "Saptamana asta sunteti scutiti de raport" ca normal ca se intelege ca nu trebuie sa postam raportul.

In joc asa mi-au zis si colegii ca nu tre' sa postam nimic asa ca nu l-am mai postat, bafta!
Si fi si tu mai explicit ... doamne ce om ba.

@, Ai grija la limbaj baietas. Daca nu l-ai postat o sa fi sanctionat ca atare, simplu.

O duminica frumoasa.

O duminica frumoasa si tie, cya. Edited by VARU iBest

Uelcom celor noi. Vreau sa mentionez ca sunt si eu destul de nou. Voi incerca sa raman mult alaturi de voi. Atmosfera alaturi de voi este una minunata, stiti ce inseamna respect, apreciez si faptul ca raspundeti cand va salut ;).

• Ps: Mesaj pentru cei noi intrati zilele acestea in factiune: Nu tractati ilegal, odata ce o faceti nu veti mai putea revenii asa usor in aceasta factiune. Grijiti de voi si nu irositi sansa de a ramane in factiune. Este o factiune usoara si nu merita sa dai cu piciorul in simplitate. "AlexXXXD" este un lider minunat, o sa vedeti voi. Atata timp cat respectati regulamentul nu se enerveaza. "WELCOME CELOR NOI"