Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dragi colegi.Am facut acest post,Deoarece voi fi demis.De ce? Deoarece,sunt pe redlist/blacklist sau cum se zice,la barzini.Nu am bani sa platesc,si ei au pus conditia ca , Daca nu platesc,SA FIU DEMIS DIN TCC.

Am intrat in tcc acum o zi,extrem de entuziasmat , foarte fericit si increzator.Am trecut testul cu 10 puncte;atunci,sunetul victoriei s-a auzit.Sunetul pe care doar odata in viata unui sa-mper .Aceasta a fost prima mea factiune.Prima factiune,din viata lui DanDannn .El,avea un vis;un vis de a creste impreuna cu factiunea.Un vis,la prima vedere,impenetrabil.Nici o clipa nu ma puteam gandi ca,acesta se va sfarsi.Va multumesc tuturor din suflet pentru ca nu ati fost uraciosi,si ca m-ati acceptat.Ii multumesc in special lui [F4L]Balon pentru ca mi-a dat o sansa.Poate ne vom mai intalni,vreodata ,pe strazi...sau poate nu voi putea da ochii cu voi de rusinea demisiei.Va multumesc,acesta a fost discursul meu.

Va multumesc din suflet,PENTRU IMPRUMUT.Fara voi,eram demis.Multumesc tutror celor care mi-au dat bani

Edited by DanDannn