Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Smith, pe el il anunt primul :))

Btw..nu poti vorbi cu adminii/scripterii sa primim mai multe towpoints pe ora? Acum s-au marit si rapoartele si va fi destul de greu sa facem raportul " pe bucati". De exemplu eu acum trebuie sa mai astept vreo 3-4 ore sa imi fac punctele necesare pentru raport.

Stateam si eu relaxat in graba sa fac 600 posts (ce post-hunter sunt stiu) si vad iar demisie la TTC. Ma gandeam ca probabil era vreun rank 1-2 care nu s-a acomodat cu aceasta "mafie" . Si dupa am vazut ca ti-ai pus demisia Infernale. Noi parca vorbisem ceva. Macar daca stateai pana stii tu cand. Esti nub ma si imi pare rau ca pleci.. De atatea ori mi-ai provocat palpitatii cu "Liderul [uS]" etc..

Ai fost un coleg fain si imi placea sa ma bat cu tine pe maverick. Daca te duci acolo unde ai zis, vezi sa nu imi dai fail la rob vreodata :* Multa bafta in continuare si sper sa ne revedem curand. Eu mai raman pe aici (si da dragilor, nu scapati de mine) sa iti tin un loc in maverick.

Btw..vezi ce faci :* Pastram legatura nabule.

@, nu ai enervat pe nimeni, dar tot nub ramai :D

Ba smith acum inteleg de ce ne-ai marit raportul. Faci bani pe spatele nostru =))) Dar vezi sa ne anunti si pe noi cati bani primesti, da? Si poate dai si tu acolo un /transfer :>

Edited by Partner Rexton

@, nu ai enervat pe nimeni, dar tot nub ramai :D

Ba smith acum inteleg de ce ne-ai marit raportul. Faci bani pe spatele nostru =))) Dar vezi sa ne anunti si pe noi cati bani primesti, da? Si poate dai si tu acolo un /transfer :>

Am marit raportul dinainte sa aflu ca iau bani pe urmele voastre.

Si iau 40k la final de saptamana daca avem un numar minim de comenzi, nu mai stiu cat este. 2000 parca sau ceva de genul.

Banii aia probabil o sa ii dau celui care ia best.