Jump to content

Tow Truck Company - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Re all

Nare nimic vlady ca nici eu nu prea intru zilelea astea, uitete si tu e 6 ceasu si sunt plecat de la 7 dimineata ..... si acuma iar plec :)) .

Bravo kaiac sj-team :>

cE faceti? bAlon stiu ca am lipsit de la sedinta sunt in perioada cu tezele ,intru dimineata ca atunci pot..asta poate sa o spuna george_catalin..

LA urmatoarea sedinta voi fi prezent!

neatza .... intradevar Power[ e dimineata on... si Gabriel19 si eu...ca in rest...zici ca avem factiune numai din 3 oameni...de 1 saptamana incoace...cel putin numai pe ei 2 ii vad on...ca in rest...Bebell de cand a intrat in factiune..numai afk sta...4wd nici nu mai stiu daca mai e in factiune...gyo s-a lasat de samp...vlady23 nu l-am vazut decat atunci cand am dat testele...SupraS ce mai era on ...cu el ce mai vorbeam si eu...dar acu daca a iesit... chiar ca suntem GHOST FACTION! pana mea...macar sa mai recrutezi si tu pe cineva activ....

Re nui chiar asa george cai mai vad eu uneori , uitete si tu macar la mod de vacanta sai vezi pe unde sunt.

Nici eu nu prea sunt este foarte incarcat programu in perioada asta .Orcum din cate am auzit pe contu power mai joaca cineva deci va fi dat afara.

Balon vezi ca maine nu cred ca ajung la sedinta am o petrecere de la 7 si trebuie sa pleca mai repede si pana ma pregatesc nu cred ca ajung :-?