Jump to content

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului: Pariu cu viata

Motivul: Mi-a placut foarte mult acest serial deoarece imi placea foarte mult cum canta cei din Lala Band si aveau mereu o actiune anume si nu ma plictiseam niciodata in a ma uita la acest film.

Numele serialului: Two and a half men.

Motivul: Este unul dintre cele mai reusite seriale de comedie, il recomand tuturor celor ce apreciaza adevarata comedie.

Numele serialului: Dexter

Motivul: Îmi place cum un detectiv medic0-legist rezolvă toate cazurile închise şi nerezolvate în stilul său propriu mă lasă mască, este un serial foarte reuşit.

Numele serialului: Californication

Motivul: Un scriitor foarte renumit şi cu un succes foarte mare la fete, în special minore, mă face să mă uit fără oprire. Acest serial ne arată că nici succesul,faima,averea nu se compară cu o familie fericită şi completă.

Numele serialului: Games Of Thrones

Motivul: Este un serial foarte reuşit şi cu o rată foarte mare de vizualizări. Îmi place cum părinţii eroi lasă toată greutatea pe umarul copiilor care încearcă să menţină pacea şi familia în siguranţă.

Numele serialului: Naruto Shippuden.

Motivul: Mie imi place acest serial pentru ca este plin de actiune, umor, draguse si pentru ca este foarte bine realizat.

Edited by Ony12

Numele serialului: The walking dead

Motivul: Este un serial foarte frumos si spectaculos in care zombi invadeaza lumea si un grup de supravietuitori trebuie sa reziste contra lor si sa supravietuiasca.(recomand)

Numele serialului: Dr.House

Motivul: Îl ador deoarece este regizat foarte bine și pentru că actorul este foarte bun.

Edited by SoFtWare

Numele serialului: Merlin

Motivul: Imi place story line-ul filmului si actorii interpreteaza exceptional.

Numele serialului: Merlin

Motivul: Imi place story line-ul filmului si actorii interpreteaza exceptional.

Motivul tău nu conţine 10 cuvinte, prin urmare vei primi un avertisment verbal, te rog data viitoare să citeşti regulile de pe prima pagină şi să nu mai postezi în grabă.

Numele serialului: Game of Thrones

Motivul: Pur si simplu nu te astepti la ceea ce urmeaza sa se intample. Tot timpul te surprinde cu cate ceva, placut sau neplacut. Isi merita din plin nota pe imdb(9,4)

Numele serialului: Spartacus

Motivul: Actiune, sex, gladiatori. E un serial extraordinar care te captiveaza. Povestea e geniala.

Motivul: Are tot ce ii trebe: Are un storyline bun,e si de actiune ,si imi place cum rezolva toate cazurile nerezolvate.

Edited by KLESOiD

Motivul: Are tot ce ii trebe: Are un storyline bun,e si de actiune ,si imi place cum rezolva toate cazurile nerezolvate.

Data viitoare încearcă să ai DOAR opinia ta, nu jumate a celui de mai sus şi jumate a ta pentru că vei fi sancţionat.

Numele serialului: Naruto Shippuden.

Motivul: Mie imi place acest serial deoarece este plin de actiune , unor ,personajele sunt bine realizate,iar eu desenez din Naruto.

Motivul: Unul din cele mai bune seriale pe care le-am vazut, povestea serialului este excelenta si te tine cu adevarat in suspans, jocul actorilor este excelent iar Michael C. Hall este fenomenal merita urmarit din toate punctele de vedere.

Numele serialului: Suits

Motivul: Nu ma asteptam la cine stie ce, dar primul episod a fost atat de captivant incat a trebuit sa vad si urmatorul episod si asa m-am pus sa ma uit la toate. Suits este un serial foarte bine facut, niciodata nu te plictisesti, replicile sunt extrem de inteligente si au un umor anume, Harvey & Mike sunt pur si simplu geniali, merita urmarit din toate punctele de vedere.

Numele serialului : Dexter

Motivul : Este unul dintre cele mai bune seriale pe care le-am vazut, are tot ce iti trebuie, actiune, suspans, putina drama, comedie iar actorii isi joaca foarte bine rolurile.

Numele serialului : Merlin

Motivul : Este un serial foarte bun, povestea este destul de lunga si captivanta, fiecare episod are si putin umor iar fiecare intamplare te tine cu sufletul la gura.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.