Jump to content

Care sunt serialele tale favorite? | Which are your favorite TV series?

Alexander
 Share

Recommended Posts

Numele serialului: The Vampire Diaries.

Motiv: Foarte tare merita vizionat.

Primesti un avertisment verbal, motivul trebuie sa contina minim 10 cuvinte ( nu 4 ).

Numele serialului: Beatle stars galactica.
Motiv: Un film, cu roboti, un razboi intergalactic cu actori buni, scene super si o actiune de mare clasa. Merita vazut.

Numele serialului: The Walking Dead

Motiv: Îl ştim cu toţii. :D

Primeşti un avertisment verbal pentru că nu ai respectat nr de cuvinte. Abţine-te de la a mai face posturi daca nu eşti in stare să respecţi regulile.

Name of the series: Supernatural
Reason: I Realy like the actors and they'r role in acting as Dean Winchester and Sam Winchester also they personnality in the scenes and of course the script is one of the best things of this tv series its so good.

Numele serialului: Undisputed
Motivul: Cred ca multi stim acest film superb (cu 3 parti) rolul principal este Yuri Boyka ( Scott Adkins Ps: Este un actor englez si un practicant de arte martiale este cunoscut pentru rolul lui ''Yuri Boyka'' ) M-am uitat de ''N'' ori la el si tot nu ma plictisesc .. :X

Numele serialului: Prison Break.
Motivul: Este un serial binegandit. Are o actiune complexa, o poti intelege usor si nu te plictiseste.

Numele serialului: iZombie

Motivul: Este un serial foarte frumos, spune povestea unei studente la medicina, este transformata in zombie si se angajeaza la cabinetul unui medic pentru a se putea hrani cu creier. Este foarte captiv serialul, are actiune, merita vizionat!

Numele serialului: Breaking Bad
Motivul: Pur si simplu e cel mai genial serial pe care l-am vazut, actiunea te tine lipit de ecran!

Numele serialului: Better Call Saul

Motivul: Dupa Breaking Bad, serialul m-a atras mai mult si astept sa apara sezonul nou!

Numele serialului: The Walking Dead

Motivul: Pe langa modul in care sunt realizati walkerii si cand sunt omorati, TWD insuseste viata umana intr-o lume apocaliptica foarte bine!

Numele serialului: Sons Of Anarchy

Motivul: E o capodopera, pentru ca arata evolutia unui club de motociclisti cauzata de secrete, omoruri si alte lucruri, ducandu-l la degradare.

Numele serialului: Vikings
Motivul: M-a atras foarte mult spre mitologia vikingilor, si cum imi place istoria, e un serial binevenit!

Numele serialului: The Vampire Diaries
Motivul: Este un serial ce te ţine în suspans, mereu apar noi duşmani şi probleme de rezolvat.

Numele serialului: Teen Wolf

Motivul: Sunt pasionat de fiinţele supranaturale iar acest serial aduce mereu ceva nou, cum ar fi o poveste sau un secret.

Numele serialului: Arrow

Motivul: Spune povestea unui naufragiat care a reuşit să se întoarcă acasă. Dar ceea ce mă captivează e că trecutul său îl urmăreşte şi trebuie să se lupte cu persoanele ce i-au fost prieteni.

Numele serialului: House of Cards

Motivul: Modul in care ii manipuleaza pe toti, felul in care o face. Desi personajul principal, Frank Underwood, este un om lipsit de scrupule felul lui de a actiona este unul interesant.

Numele serialului: Fringe

Motivul: Imi place acest serial pentru ca arata adevaratul potential al oamenilor de stiinta, arata unde va ajunge omenirea in domeniul descoperirilor si a stiintei peste 20-30 de ani. Si cine stie, peste sute de ani, se va construi si o masina de mers in timp.

Numele serialului: Bones
Motivul: În serial se investighează corpurile unor persoanle moarte, după se găsește criminalul , îl urmăresc. Filmul e plin de acțiune și vi-l recomand.

Numele serialului: Castle

Motivul: E un serial despre crime și urmăriri, ca și Bones doar că personajele principale se iubesc etc.

Numele serialului:Games of thrones

Motivul:Iluestreaza perfect Evul Mediu, pe langa dragonii si creaturile fabuloase, povestea este foarte bine gandita, nu este plictisitor, si in plus seamana cu filmul meu preferat Lord of the rings.

Numele serialului: Games of Thrones

Motivul: Este cel mai bun film care ilustreaza cel mai bine Evul Mediu, povestea este foarte bine realizata si dezvoltata dupa cartea celebra "Cantec de ghiata si foc".

Nu este degeaba este cel mai bun serial din lume.

Primeşti un avertisment verbal pentru double post cu acelaşi serial. Eu ţi-am zis să laşi +1 dar văd că nu mă asculţi.

Numele serialului: True Detective

Motivul: Este un serial HBO, si asta cam spune totul. Ai actori nu buni, nu foarte buni, ci exceptionali. Matthew Mcconaughey face un rol exceptional, neaparat trebuie urmarit, nu are multe episoade per sezon, doar 8, din pacate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.