Jump to content

Creatii Sp00k

Sp00k
 Share

Recommended Posts

2i8u5w7.png

jshn4x.png

2zgrseo.png

Astept pareri , critici , sfaturi luand in considerare ca sunt incepator.

O parere despre text?

Edited by Sp00k

1. Prima lucrare este simpla, compacta si textul dupa parerea mea este frumos.

2. La render ai uitat sa stergi partea accea cu "Render ......" din stanga sus a acestuia, fundalul prea sare in ochi din moment ce vrei sa pui in evidenta personajul, iar textul nu este nici el prea ok.

3. Fundalul este deformat, sau daca nu este asa pare si zero acela daca este facut de tine bravo, desi nu cred deoarece are acel scris mic negru.

Mai lucreaza si incearca sa urmezi niste tutoriale.

AM urmarit mai multe tutoriale si priviti ce a iesit . Eu zic ca am evoluat putin.

Critici ? Pareri?

spkneonstyle.jpg

Edited by Sp00k

In primu' rand la semnaturi lasa textu' deoparte numai te complica cu el ca il faci si il faci urat si se vede prost si atrage si foarte mult atentia prima data incearca sa inveti sa creezi compozitia sa creezi culorile sa te joci cu GM-urile contrastu' sa inveti sa integrezi renderu' si dupaia foloseste textu' .

E prea pixelata...incearca sa ii mai dai ceva blur eventual...

Iar textul incearca sa il faci mai mic si sa il mui mai aproape de pantera,sa fie focalizat mai bine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.