Jump to content

Bug (cont)

Andrei C

Recommended Posts

Nick-ul tău: Andr3yCzz

Descrierea bugului: Aseara (23.11.2011) , cand am iesit din sa-mp aveam absolut toti banii (o pot demonstra). Astazi cand am venit de la scoala si am intrat in sa-mp si cand vine payday`ul , am ramas cu gura cascata. -10 $ in banca (din 13 mils si ceva) si in mana 70.000$ din 300.000 (~).

Nu stiu daca este bug sau daca mi`a fost spart contu` , dar daca se poate , as vrea sa`mi primesc banii inapoi. Daca nu suma integrala , macar jumatate.

Cred eu , ca daca era contu` spart , facea si crime , DM , alte chestii ! Dar inafara de suma banilor totul a ramas neschimbat !

Screenshot(s): http://i.imgur.com/qTV9S.png <-- Poza cand aveam toti banii !

http://i.imgur.com/YF3OV.jpg <-- Poza cand am ramas falit.

Edit: Am inteles de la Kelton ca nu mai am sanse sa`mi primesc banii inapoi , macar daca a`ti putea sa va uitat in Transfer LOGS si sa`mi spune`ti cine mi`a facut aceasta magarie.

Daca contul chiar ti-a fost spart inseamna ca trebuie sa te pazesti. Pune o parola grea, pe care numai tu sa o stii.

Poate ti-a trimis cineva pe messenger sau din alta parte vreun fisier care continea un keylogger. Nu lua niciodata fisiere legate de SA-MP (mai ales B-Zone) de la "prieteni" de pe server sau altele daca nu esti sigur de continutul sau.

Iti urez succes si ai mare grija in viitor !

Daca contul chiar ti-a fost spart inseamna ca trebuie sa te pazesti. Pune o parola grea, pe care numai tu sa o stii.

Poate ti-a trimis cineva pe messenger sau din alta parte vreun fisier care continea un keylogger. Nu lua niciodata fisiere legate de SA-MP (mai ales B-Zone) de la "prieteni" de pe server sau altele daca nu esti sigur de continutul sau.

Iti urez succes si ai mare grija in viitor !

Parola nu era usoara dar nici foarte grea.

Si de pe mes sau altundeva , nu am luat niciun fisier. Singurul lucru este ca am spus id`ul meu unui player necunoscut.

Pe viitor o sa am grija , asta este !

xD bank cash has turned from 13mils to -10$

hmm its a lag i think..

No , is not "lag" , it`s imposible.

Since yesterday , i have been concencted. but....nothing.

This is life.

Now , i`ll wait an admin , for a reply !

I don't know what admins can do.With those photos i think it's impossible to get your money back.I will give you an example.I have at bank 20M.Then i wait for payday and i make a SS with my 20M.Then i call my friend i give him my 20M and i do /stats and make a SS.It will show that i lost my money and now i have not money at all.I post at bug reports section and then i wait for an answer.An admin see my problem and returns me all the money back or at least the half.So now my friend return me my money back and i will have +10/20M.Everybody can do this,so i don't think you will take your money back with those photos. Good Luck.

Mai multe dovezi nu am , imi pare foarte rau.

Am inteles ca o sa se uite un admin de lvl mai mare in LOGS si o sa mi se spuna cui i s`au transferat acei bani. (ai mei)

Pana atunci nu am ce sa zic.

Daca nu se poate face nimic o sa stau mai mult timp pe server pentru a`mi reface banii.

Va Multumesc tuturor pentru timpul acordat raspunzandu`mi la mesaj !

This is a bug, happened to a friend recently who resigned from B-Zone because of that. He had 3Milliard+ in bank, and it turned to -3Milliard and then left the server for ever...

Andrei/Alexander/Bobo/Gabb/Mastertrap21/Spawn should give you all your money back... are you sure you didn't buy a house and then forget all about it? Because that is strange...

This is a bug, happened to a friend recently who resigned from B-Zone because of that. He had 3Milliard+ in bank, and it turned to -3Milliard and then left the server for ever...

Andrei/Alexander/Bobo/Gabb/Mastertrap21/Spawn should give you all your money back... are you sure you didn't buy a house and then forget all about it? Because that is strange...

Yes DH01 , i`m sure !

I have`nt bought anything ...

On 23.11.2011 (in the evening) i had the money , next day 24.11.2011 (after school - ~15:30) i had -10 $ ... wow.

Toti banii tai au fost furati de Horeic_Cosmin in acea seara , asa apare acum in log.

Horeic_Cosmin a primit deja ban si pentru alte fapte. Tie andrey o sa-ti dau banii inapoi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.