Jump to content

Sawyer

VIP
 • Content Count

  1384
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

220 Extraordinary

1 Follower

About Sawyer

 • Rank
  T-800
 • Birthday 12/24/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iaşi

Previous Fields

 • Real name
  Ştefan

Recent Profile Visitors

11552 profile views
 1. La mulți ani!

 2. @ Pot face comenzi liniştit, am scăpat de tine . Se pare că everzor organizează un event interesant, sper să fiţi toţi on, eu voi veni.
 3. Sawyer

  Câteva poze de la paranghelia de astăzi, hev fan.
 4. Acesta este ultimul post pe care il voi face ca administrator al serverului RPG 2. Din motive personale si bine intemeiate nu mai pot continua cu functia de owner RPG 2. Pe parcursul acestor luni in care m-am aflat la conducerea serverului am incercat sa creez un mediu amornios jucatorilor de pe server in care sa se simta bine si sa se distreze alaturi de echipa noastra. Mereu am incercat sa iau cele mai bune decizii pentru server, poate unele au dat gres, altele au avut succes, insa, dupa parerea mea, am reusit sa ating scopul pentru care am fost promovat la aceasta functie. Mi-a facut placere sa fac parte din conducerea unuia dintre cele mai populare servere din Romania si am avut onoarea sa fiu alaturi de o echipa de admini si helperi minunati, echipa ce mi-a oferit suportul ei atunci cand am avut nevoie si nu numai. Din acest moment va las alaturi de succesorul meu, Hefa, si sunt convins ca acesta imi va continua munca depusa pana acum, chiar mai bine de atat. Mi-a parut bine sa va am alaturi, acum imi iau ramas bun de la voi din aceasta postura si distractie placuta in continuare!
 5. Sawyer

  Email schimbat.
 6. Sawyer

  Ban scos, data viitoare va rămâne permanent.
 7. Sawyer

  Ce nume ai în joc? Nu găsesc Vex.
 8. Sawyer

  Schimbă-ți emailul, dă reset la parolă de pe www.b-zone.ro/rpg2, anunță aici că ai făcut asta și vei primi unban. Când vei intra în joc își vei schimba parola cu /changepass. Data viitoare nu te voi mai ajuta dacă îți va fi spart contul, ai grijă de el.
 9. Sawyer

  Schimbă-ți emailul, dă reset la parolă de pe www.b-zone.ro/rpg2, anunță aici că ai făcut asta și vei primi unban. Când vei intra în joc își vei schimba parola cu /changepass. Data viitoare nu te voi mai ajuta dacă îți va fi spart contul, ai grijă de el.
 10. Sawyer

  Ce email dorești?
 11. I will create a topic like that in the future, not now. I will auction those houses/businesses.
 12. Te uiti si tu mai repede la cereri unbans ? Mersi mult.

 13. Sawyer

  Nu vei recupera nimic, ești liber să faci ceea ce dorești.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.