Invalidd Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Crank By JustThinK™ Chev Chelios este un criminal profesionist, care lucreaza pentru un sindicat imens de pe Coasta de Vest. Intr-o ultima misiune pe care o indeplineste inainte de a se face baiat cuminte si a trai o viata linistita alaturi de iubita lui, Eve, Chev lasa tinta sa-i scape. A doua zi il trezeste un telefon bizar, prin care este anuntat ca i-a fost injectata in timpul somnului o otrava care il va ucide intr-o ora. Singura conditie care poate prelungi acest fatidic termen este ca Chev sa-si mentina organismul intr-o alerta permanenta, intrucat adrenalina impiedica otrava sa ajunga la inima. Nume: CrankAnul Aparitiei: 2006Distributie: Jason Statham,Amy Smart,Jose Pablo Contillo,Efrez RamirezRegie: Mark Neveldine,Brian TaylorBuget: 12.000.000$Profit: $27,829,874 Poze: Parere personala: Crank este un film foarte bun din punctul meu de vedere. Parerea mea este ca nu este asa de mult thriller,ci mai mult comedie combinata cu actiune,avand cateva momente deocheate. Povestea mi se pare interesanta dar finalul este foarte stupid din punctul meu de vedere. A scos un profit mare(cca. 17 mil. $) ceea ce inseamna ca a fost foarte bine vandut. Nota mea este 8.50/10 Surse: www.imbd.com si www.cinemagia.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts