Giuliano Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 1. Numele fondatorului: Gyoo 2. Numele serviciului/firmei: BGS 3. Cu ce se ocupa: Ajutarea civililor / altor persoane care nu-si pot avea singuri de grija . 4. Membri acesteia: (si rank-uri daca aveti) Trebuie sa va inscrieti 5. Ce aveti de cand sa faceti cu aceasta firma?: Sa o mentin si am grija foarte mare de ea , sa nu fie invadata de badarani ! Model de inscriere : -Nick in joc: -Level: -Varsta: -Factiune: -Factiuni anterioare: -Sustin ca o sa'mi ajut seful indiferent daca o sa fiu omorat , arestat , sau alte incalcari ale legii: Da / Nu -Sustin ca o sa ma duc oriunde unde este si el: Da / Nu -Sustin ca o sa ascult de liderul acestei Companii si o sa fac numai ce spune el: Da / Nu -Sustin ca jobul meu secundar va fi Bodyguard: Da / Nu [ DECAT SA ZICETI " NU " MAI BINE NUMAI POSTATI ! ] Multumesc pentru intelegere . Post Script [PS]: Sper sa fie acceptata compania Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuBu Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Nu stiu daca mai exista dar ma inscriu -Nick in joc:SlipKnOt -Level:7 -Varsta:16 -Factiune:Liber -Factiuni anterioare:LCN,Taxi Cab co. -Sustin ca o sa'mi ajut seful indiferent daca o sa fiu omorat , arestat , sau alte incalcari ale legii: Da -Sustin ca o sa ma duc oriunde unde este si el: Da -Sustin ca o sa ascult de liderul acestei Companii si o sa fac numai ce spune el: Da -Sustin ca jobul meu secundar va fi Bodyguard: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest P3TR3 Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 -Nick in joc: P3TR3 -Level: 1 -Varsta: 18 -Factiune:Liber -Factiuni anterioare: nu -Sustin ca o sa'mi ajut seful indiferent daca o sa fiu omorat , arestat , sau alte incalcari ale legii: Da -Sustin ca o sa ma duc oriunde unde este si el: Da / Nu -Sustin ca o sa ascult de liderul acestei Companii si o sa fac numai ce spune el: Da -Sustin ca jobul meu secundar va fi Bodyguard: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabyAdrian Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Nick in joc: Adi_Adrian -Level: 7 -Varsta: 14 -Factiune: --- -Factiuni anterioare: news reporter -Sustin ca o sa'mi ajut seful indiferent daca o sa fiu omorat , arestat , sau alte incalcari ale legii: Da / Nu : da -Sustin ca o sa ma duc oriunde unde este si el: Da / Nu : da -Sustin ca o sa ascult de liderul acestei Companii si o sa fac numai ce spune el: Da / Nu : da -Sustin ca jobul meu secundar va fi Bodyguard: Da / Nu : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.