Jump to content

FIFA 2010

Kip
 Share

Recommended Posts

Mie 2010 nu imi merge ... dupa ce-l instalez si vreau sa intru in el imi da o eroade cu Don't seend sau ceva de genu :D

My Computer :

- AMD Althon™ 64 Processor 2800+

- 1.81 GHz

- 512 MB of RAM

- System : Windows XP professional Version 2002

- DirectX 9.0

- nVIDIA GeForce FX 5200 Graphics Processing Unit

O fi oare din cauza componentelor :-?

Guest ClassicXi

Stiti ce mi se pare la FIFA 10??Ca nu-l gasesc pe Ronaldinho si nici pe Eto'o :-L

Edited by ClassicXi

Stiti ce mi se pare la FIFA 10??Ca nu-l gasesc pe Ronaldinho si nici pe Eto'o :-L

Mda ... Ce intreb eu si ce raspuns primesc :-J

Se pare ca uni posteaza numai pentru +1

SInver lam instalat dar nu mia placut am bagat din nou Fifa 2008 ala ii baza X::X:X

Guest Anduu

Claudiu, cam slaba configuratia, dar din cate stiu nu da eroare cu "don't send" pentru asta, incearca un alt torrent. Vorbim pe messenger daca ai nevoie de mai mult ajutor. Trimite-mi mesaj privat cu id-ul tau.

Daca i-ai fi cautat i-ai fi gasit.

Se scrie l-am, m-ai, sincer .. incercati sa postati totusi fara greseli gramaticale.

"mi se pare mai reusit 2009" - Daca ti se pare mai reusita o versiune anterioara ar fi bine sa ne spui si de ce, parerea pe care ti-a facut-o acea versiune si parerea pe care ti-a facut-o aceasta versiune.

@Ramel - Crezi ca ne intereseaza ca dai tu cu pumnii in tastatura sau arunci cu mouse-ul in monitor atunci cand primesti gol ? Ei bine, nu ne intereseaza.

Mie 2010 nu imi merge ... dupa ce-l instalez si vreau sa intru in el imi da o eroade cu Don't seend sau ceva de genu :D

My Computer :

- AMD Althon™ 64 Processor 2800+

- 1.81 GHz

- 512 MB of RAM

- System : Windows XP professional Version 2002

- DirectX 9.0

- nVIDIA GeForce FX 5200 Graphics Processing Unit

O fi oare din cauza componentelor :-?

Claule Tin sa te anunt ca ai mare dreptate, Cu mi de scuze vreau sa te anunt ca pc-ul tau nu e prea stralucit din punct de vedere al componentelori in el:

Fifa10 Fin cate stiu eu Cerem minim cam:

• Procesor: AMD Althon™ 64 Processor 3200+ 2.0GHz
  • Memorie Ram: 1GB DDR2
  • Placa Video: nVIDIA Geforce 8600GT

Bine ca eu inainte de am lua pc asta nou aveam placa video: "nVIDIA GeForce 6100 nForce 430" si pot sa zik ca mergea destul de Bine!

Edited by LaNsinG1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.