Jump to content

Nu pot recupera parola la cont! Cred ca este bug.

FunkkYyY

Recommended Posts

Deci vreau sa aflu parola pe un cont de al meu. Intru pe www.b-zone.ro/rpg apoi dau pe Password Recovery si cand tastez numele si mail-u imi da mereu aceeasi eroare :

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /opt/lampp/lib/php/Mail.php on line 55

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /opt/lampp/lib/php/Mail.php on line 135

Nume sau email incorect.

Inapoi

Daca e nevoie de mai multe dovezi pentru a demonstra ca e contul meu le voi oferi cu cea mai mare placere,deoarece vreau sa fac orice sa imi pot recupera contul meu.

Multumesc anticipat celor care ma ajuta in rezolvarea acestei probleme!

Sau e posibil sa fi gresit tu e-mailul cand l-ai scris, si ptr asta eu te sfatuiesc sa vorbesti cu gabb, el este cel mai activ si se ocupa de asa ceva. O sa iti spuna el de ce date este nevoie ptr ai dovedi ca este contul tau. Am fost si eu in cazul tau.

cred ca nu ai scris emailu al contului ,, sau nu ai emailu activat ca asa am patit si eu acu 3 zile , nu primeam email si a intrat Gabb in pc meu si mia activat si dupaia a mers :) dai PM lu Gabb ..

Incearca acum , deoarece si mie imi dadea aceeasi eroare acum 1 saptamana si am vazut ca acum merge intri pe acelasi site numai ca acum iti scri Numele si Emailul si iti vine parola prin email .

Trebuie sa bagi id la recovery pe care ti-l lai bagat si la sa:mp ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.