lex Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 * Nick-ul tau: lexutzu * Descrierea bugului: Pai taximetristilor nu le merge ceasul, pur si simplu intri in taxi si iti ia cat a pus soferul fare, dar ceasul nu apare acolo sus ... * Screenshot: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiKasen89 Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 ceasu a fost probat si de alin_maest cu owned azi...si merge perfect...nush la care e problema sa faca topic la probleme..cu cei care nu le merg Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted August 12, 2009 Author Share Posted August 12, 2009 Pai am doi angajati (GhosTx si Pisoiul_1994) care nici lor nu le merge ceasul ... deci nu doar eu ... o sa incerc acuma poate merge ... LE : Merge ... acuma merge. CLOSED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 ceasu a fost probat si de alin_maest cu owned azi...si merge perfect...nush la care e problema sa faca topic la probleme..cu cei care nu le merg De unde stii ca a mers perfect? n'ai fost de fata... Asa e, am testat cu OwneD dar nu mergea deloc perfect... cand m'am urcat prima data in taxi mergea ceasu dar dupa exact 10 secunde s'a blocat si a disparut... dar owned chiar daca a disparut ceasu nu a coborat din taxi si de la gara ls pana la vama a platit 800$; la vama ne'am oprit putin... si de la vama am mai luat o persoana in afara de OwneD si am mers pana la jizzy iar OwneD + civilu ala au platit doar intrarea in taxi atat caci ceasu nu a mers deloc... Acum am testat cu lex, lui nu'i apare counteru... dar pasagerului ii apare... aseara nu mergea deloc; e cam aiurea... cert este ca nu merge deloc bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.