Giuliano Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 * Acesta este un fel de Event DEAGLE dar cu RIFLE . * Acest event va fii organizat de mine. * Veti face 1 vs. 1 aman2 cu rifle, si deoarece rifle are Zoom'ul lung veti fii la o distanta marita. * LOCURILE VOR FII ASA : Locul 1. Locul 2. * Va alegeti locurile cum vreti voi, dar cel de la " Locul 2 " nu are voie sa ia heal de langa el, in caz contrar va fii descalificat. * RIFLE cumparati de la GS cu 200 AMMO * Taxa de participare este de 2k pe care o platiti cand incepem eventul. * Trebuie sa ne inscriem peste 15, in caz contrar aman eventul. * Rog un admin sa ma ajute cu eventul, sa fie dispus sa dea kick oricui pentru DERANJARE EVENT. * Il rog pe Alin_MaesT la comanda mea sa inchida GS'ul sa nu intampinam vreun codat indiferent ca va primi ban , o sa imi omoare cativa participanti si asta nu e bine, deci te rog sa il inchizi. * Trebuie sa ai MINIM LEVEL 2 deoarece nu vreau sa intampin oameni fara experienta care sa'mi puna intrebari de genul : Cum cumpar arma / Cum intru / Nu am bani, etc... * As ruga un politist indiferent ca este PD/FBI/NG sa stea la sectie si cand ii dau /sms sau /call sa dea /clear playerilor care au wanted din cauza eventului. * Daca aveti intrebari de pus mi le puteti adresa aici , PM sau la Y!M | sweet_bo0y2008. * Inainte sa va inscrieti trebuie sa mai cititi inca o data ce am scris eu aici. * Premiul : Va fii pus dupa ce vor venii ajutoarele cu premiu'. * Data si ora : Dupa 17/08/2009 [ Adica dupa ce nu voi mai avea ban ] . Model de inscriere: Nick : Level : Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Alte mentionari : Model de sprijin pentru premiu : Nick : Level : Cati bani sunt dispus sa dau : Model de inscriere ca politist la sectie [ Veti primi 20k ] Nick : Level : Rank : P.S:Cel care face primul cerere va fii acceptat. Si cam atat BAFTA LA INSCRIERI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piticul Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Nick :piticul Level :11 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : eh... Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO :mdea Alte mentionari :nu se da clear la nici un wanted de la event .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kabal Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Nick : Radu Level : 9 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Da Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da Alte mentionari : Nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Nick :CT_10_KTL Level :2 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Nu Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da Alte mentionari : Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaTor360 Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Alt event in afara de arme stiti ? daca vine un Pd si da amenda cuiva dintre cei care sunt la event? Macar daca dai bani la participanti sa-si ieie Rifle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShuRuBeL Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nick : ShuRuBeL Level : 17 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Da Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da Alte mentionari : astept eventul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rXzor Posted August 19, 2009 Share Posted August 19, 2009 Nick : rXzor Level : 7 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Da. Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da. Alte mentionari : - Link to comment Share on other sites More sharing options...
PriGaT Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Nick : PriGaT Level : 11 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul- Da Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO- Da Alte mentionari :nu am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted August 23, 2009 Author Share Posted August 23, 2009 Va rog sa mai asteptati inca cel mult 1 SAPTAMANA deoarece laptopul meu a fost luat si dus la sora mea acasa , iar pc-ul este stricat.Gator360 nu dau bani , si o sa angajez si un SI sa dea license multumesc pentru intelegere , Nu va suparati ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdenez Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Nick : Ferdenez Level : 2 Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : DA Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da Alte mentionari : Sa fie un event misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts