Jump to content

Event Rifle

Giuliano
 Share

Recommended Posts

* Acesta este un fel de Event DEAGLE dar cu RIFLE .

* Acest event va fii organizat de mine.

* Veti face 1 vs. 1 aman2 cu rifle, si deoarece rifle are Zoom'ul lung veti fii la o distanta marita.

* LOCURILE VOR FII ASA :

Locul 1.

Locul 2.

* Va alegeti locurile cum vreti voi, dar cel de la " Locul 2 " nu are voie sa ia heal de langa el, in caz contrar va fii descalificat.

* RIFLE cumparati de la GS cu 200 AMMO

* Taxa de participare este de 2k pe care o platiti cand incepem eventul.

* Trebuie sa ne inscriem peste 15, in caz contrar aman eventul.

* Rog un admin sa ma ajute cu eventul, sa fie dispus sa dea kick oricui pentru DERANJARE EVENT.

* Il rog pe Alin_MaesT la comanda mea sa inchida GS'ul sa nu intampinam vreun codat indiferent ca va primi ban , o sa imi omoare cativa participanti si asta nu e bine, deci te rog sa il inchizi.

* Trebuie sa ai MINIM LEVEL 2 deoarece nu vreau sa intampin oameni fara experienta care sa'mi puna intrebari de genul : Cum cumpar arma / Cum intru / Nu am bani, etc...

* As ruga un politist indiferent ca este PD/FBI/NG sa stea la sectie si cand ii dau /sms sau /call sa dea /clear playerilor care au wanted din cauza eventului.

* Daca aveti intrebari de pus mi le puteti adresa aici , PM sau la Y!M | sweet_bo0y2008.

* Inainte sa va inscrieti trebuie sa mai cititi inca o data ce am scris eu aici.

* Premiul : Va fii pus dupa ce vor venii ajutoarele cu premiu'.

* Data si ora : Dupa 17/08/2009 [ Adica dupa ce nu voi mai avea ban ] :).

Model de inscriere:

Nick :

Level :

Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul :

Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO :

Alte mentionari :

Model de sprijin pentru premiu :

Nick :

Level :

Cati bani sunt dispus sa dau :

Model de inscriere ca politist la sectie [ Veti primi 20k ]

Nick :

Level :

Rank :

P.S:Cel care face primul cerere va fii acceptat.

Si cam atat :)

BAFTA LA INSCRIERI !!!

Nick :piticul

Level :11

Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : eh...

Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO :mdea

Alte mentionari :nu se da clear la nici un wanted de la event ..

Nick : ShuRuBeL

Level : 17

Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Da

Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da

Alte mentionari : astept eventul..

Nick : rXzor

Level : 7

Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : Da.

Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da.

Alte mentionari : -

Va rog sa mai asteptati inca cel mult 1 SAPTAMANA deoarece laptopul meu a fost luat si dus la sora mea acasa , iar pc-ul este stricat.Gator360 nu dau bani , si o sa angajez si un SI sa dea license multumesc pentru intelegere , Nu va suparati ...

Nick : Ferdenez

Level : 2

Sustin ca o nu o sa fac nimic care sa strice eventul : DA

Sustin ca am banii necesari incat sa platesc taxa si sa cumpar RIFLE cu 200 AMMO : Da

Alte mentionari : Sa fie un event misto :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.