Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

ShuRuBeL

Member
 • Content Count

  1116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About ShuRuBeL

 • Rank
  Joker
 • Birthday 02/03/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  ShuRuBeL

Recent Profile Visitors

12506 profile views
 1. La multi ani !

 2. LA multi ani .

 3. Care mai e treaba ?

  1. Show previous comments  13 more
  2. ShuRuBeL

   ShuRuBeL

   da am vazut... era mai fain pe vremuri

  3. Loloz

   Loloz

   Agree, Like, dinalea !!!

    

  4. Regenesis

   Regenesis

   Haida, marca parnosu noob!

 4. Care mai e treaba ?

  1. Moartea

   Moartea

   Ai postat status update de 2 ori noob.

 5. ShuRuBeL

  Cu un simplu click pe google gaseai informatia de care ai nevoie. Pana atunci am gasit eu cateva variante: 1. Reinstaleaza Gta San Andreas. 2. Incearca varianta de a instala de pe siteul official microsoft, e freeware si acesta ar putea rezolva problema ta Hotfix
 6. Nume in joc: ShuRuBeL Level: 34+ Varsta(reala): 15 Sex (masculin / feminin) : M De cat timp jucati pe server? : Am avut o perioada in care am renuntat sa mai joc sa:mp din motive personale si m-am intors aproximativ de 2 luni jumatate. Factiuni precedente : Hitman / NG / FBI / School Instructors. Rank-ul ultimei factiuni : 1 Motivul pentru care ati parasit/ati fost demisi din fosta factiune : O greseala de care nu as dorii sa mentionez. Cel mai mare rank avut in vreo factiune (Specifica factiunea) : 6 Hitman / 6 NG. De ce doriti sa va alaturati agentiei? : Deoarece in aceasta factiune ma simt cel mai bine, si sunt capabil de aceasta. Cu ce considerati ca se ocupa aceasta agentie? : Hitman Agency = asasini platiti, acestia sunt platiti pentru a ucide. Sti regulile Hitman Agency si ai citit macar odata Info, orders and Agency skins? : Da Intelegeti ca suntem o agentie seriosa de asasini si glumele si prostiile nu-si au rostul? : Da Ai avut antecedente cu unul sau mai multi membrii Hitman Agency?: Nu Ai mai fost membru Hitman : Da Motivul iesirii / demiterii din Hitman (in caz ca ai mai fost) : M-am retras. Cate ore pe zi acordati acestui joc, fara afk? : 3-4 in functie de timp. Nickname-uri anterioare : - Considerati ca aveti capacitatea de a indeplini un contract fara probleme? : Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical? Da Poza cu /stats (civil obligatoriu + sa apara si /time cand e facuta) si skill la detectiv: http://img35.imageshack.us/img35/7039/samp076g.png Cate warn'uri ai in joc? (precizeaza de ce) : 0. Ati fost vreodata banat pe vreun motiv anume? (precizeaza si de ce) : Nu Esti pe BlackList'ul unei factiuni? (precizeaza care) : Nu Esti dispus sa platesti sa fi scos de pe eventualul BlackList?: Nu este cazul. Alte precizari? : Multumesc.
 7. ShuRuBeL

  gaina 200 a murit la mine pe in cuptor.
 8. ShuRuBeL

  La multi ani si tot mai sus.
 9. ShuRuBeL

  Nu este nicio diferenta, aceiasi bani ii primesti daca reuseste robul. Da iei totdeauna wanted 6.
 10. Buna-Seara, forumul on insfarsit... ce faceti, cum merge treaba in seara aceasta?
 11. Noapte buna la cei care se culca.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.